SUPER FERTILITY פוריות יתר והקשר להפלות חוזרות ללא סיבה האמנם?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• SUPER FERTILITY פוריות יתר והקשר להפלות חוזרות ללא סיבה האמנם?
    לוני
    08/08/2016

שלום,
    אני סובלת מהפלות חוזרות ללא כל סיבה, כל הבדיקות המקיפות תקינות. אני אומנם בת 41 שנתיים בטיפולי פוריות, ועדיין ללא ילדים . אני נקלטת בקלות כל פעם אבל חווה הפלות חוזרות ונשנות ללא סיבה . שוטטתי בנט ונתקלתי במושג SUPER FERTILITY והקשר שלו להפלות חוזרות ללא סיבה, מאמרים באנגלית. אני מצרפת לינק של מאמר יחיד שפורסם סביב הנושא הזה בעיתון הארץ, שכולל מחקר שעשו בקרב נשים. אני מניחה שכמומחי פריון שמעתם על זה. האם יש אמת בדבר? ואם כן, יש איך לטפל? מודה שזה נשמע הזוי. אשמח לתשובתך המושכלת, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SUPER FERTILITY פוריות יתר והקשר להפלות חוזרות ללא סיבה האמנם? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/08/2016

העניין שציינת הוא לא דומה למצב שלך.המצב לא קיים בגיל 40
    הסיבה להפלות שלך באה מסיבה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SUPER FERTILITY פוריות יתר והקשר להפלות חוזרות ללא סיבה האמנם? - תגובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/08/2016

גם אם הסיבה להפלול לכאורה הנה פוריות מוגברת -עדיין משתמע שהעוברים שלך הנם לא תקינים (הסיבה לכך הנה במרבית המקרים גנטית)לכן אחד הטיפולים המוצעים במקרים אלו הנו טיפול בהפריה חוץ גופית על כל האמצעים לבחירת העוברים האופטימלים עד לאפשרות של אבחון גנטי טרום השרשתי להחזרת עובר תקין מבחינה גנטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו