תדירות קיום יחסי מין במטרה להיכנס להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תדירות קיום יחסי מין במטרה להיכנס להריון
    נועה
    13/08/2016

התייעצות,
    אנחנו זוג כבני 28, מנסים להיכנס להריון לאחר שהפסקתי גלולות לפני כשלושה חודשים.
    המחזור שלי סדיר ונע בין 28-30 יום. בדקתי באמצעות מקלוני ביוץ ואני מזהה עליה בהורמון ביום ה-13-14 למחזור, והביוץ לפי הערכתי ביום ה-15/16.
    אני טובלת במקווה באופן קבוע ביום ה-13 למחזור ועד כה קיימנו יחסים בכל יום מהיום ה13 עד היום ה-20.
    האם יש הגיון לא לקיים יחסים כל יום אלא יום כן יום לא ע״מ לשפר את נתוני הזרע ע״מ שנצליח להיקלט?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות קיום יחסי מין במטרה להיכנס להריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2016

בשלב זה של הניסיונות להרות הייתי ממליץ לקיים יחסים על בסיס יומי למשך 4 ימים החל מהיום ה-13למחזור לפרק זמן של 4 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדירות קיום יחסי מין במטרה להיכנס ל

נטלי
    14/08/2016

קחי בחשבון שקיום יחסים יומיומי מביא לירידה בספירת הזרע. למרות שעדיין יש סיכוי להקלט. לדעתי הכי בטוח זה יום כן יום לא סביב מועד הביוץ עד יומיים אחרי. בד"כ הסיכויים לקליטה נעשים מלפני המועד כי אחרי אי אפשר לדעת כמה זמן הבייצית מחכה. תמיד כדאי להקדים אותה. הזרע ממתין יומיים בערך ויש כאלה אומרים 3 ימים. לסיכום כמקדם הגנה זה יום כן יום לא. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדירות קיום יחסי מין במטרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2016

מאחר וסביר להניח שטווח ההשתנות של מועד הביוץ עשוי חהיות בין היום ה-13ליום ה-17,קיום יחסים בטווח הזה רצוי או מידי יום,או לפחות אחת ליומיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו