האם להמשיך לנסות או להתקדם לתרומת ביצית נוכח נסיבות להלן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך לנסות או להתקדם לתרומת ביצית נוכח נסיבות להלן
    לוני
    15/08/2016

שלום, אני מטופלת פריון בת 41.5,ללא ילדים, שנתיים וחצי בטיפולי פוריות מתרומת זרע בהם שאיבות שמניבות 20-25 ביציות בכל שאיבה, בסביבת 10 עוברים, מחציתם יפים מאוד, שמוחזרים ברובם כטריים ונקלט אחד באופן משמח, קליטות יפות, אבל נופל בטרימסטר ראשון. מהשאר לא נותרים ראויים להקפאה. עברתי את כל הבדיקות המקיפות להפלות והכל תקין. אני בחורה בריאה ולדברי הרופא זה איכות הביציות בלבד.
    עד כה היו לי 5 הפלות, אחת בגיל 35 מיחסים ספונטניים ואני די מותשת מהמצב.
    הבנתי בגדול שלגביי , הסטטיסטיקה בגדול היא % 10 ביציות תקינות ו90% לא. בוא נודה שזה הימור שיכול להסתיים בגיל 44 בידיים ריקות. עד כה אני צודקת?
    אני לא מתעקשת כבר על ביצית שלי, זה יקר, וכן, אני מוותרת על הגנטיקה שלי, ועם זאת אני קוראת שזה גיל מוקדם לפנות לתרומה.
    מה הייתם מייעצים לי ספציפית למצבי, להמשיך לנסות בנתונים כאלה או להתקדם לפיתרון מידי יותר של תרומה? אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך לנסות או להתקדם לתרומת ביצית נוכח נסיבות להלן - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/08/2016

המלצתי לבצע החזרת בחסטוציסטים לאחר סקר גנטי שלהם לפני ההחזרה PGS,באופן זה תבוצע סקירת התקינות הגנטית של מספר כרמוזומים חשובים שיבטיחו החזרה של עוברים איכותיים עם פוטנציאל רב יותר להשתרשות ושיעור מזערי לחולל הפלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה לפרופ אשכנזי

לוני
    15/08/2016

ראשית ,תודה על המענה. שאלתי היא האם הבדיקה הזו של הבלסטו עולה כסף או שהיא גם ממומנת דרך הקופה? עושים אותה באסותא או שרק במקומות מסויימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה לפרופ אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/08/2016

הבדיקה אינה מבוצעת בשלב זה באסותא,יתכן ויהיה צורך לפנות לבית חולים שערי צדק למטרה זו,באשר להשתתפות עלייך לברר זאת איתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו