עבדתי הרבה לאחר החזרת מוקפאים ומפחדת משאיבה חוזרת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עבדתי הרבה לאחר החזרת מוקפאים ומפחדת משאיבה חוזרת
    אור
    15/08/2016

שלום בת 31 שאיבה ב 10.6. 12 ביציות לאחר גירוי יתר החלטנו להקפיא השש עוברים ששרדו מתוך 10 . דבר שאני לא מבינה למה כל כך הרבה לא שורדים ! אם אפשר הסבר .ב 10.8 עברתי החזרת מוקפאים 2 מתוך 4 !! גם לא הבנתי למה כל כך אחוז גדול לא שורד אצלי . בכל מקרה לא נחתי בכלל אחרי החזרה חוץ מהחצי שעה בבית חולים עבדתי הרבה וזזתי הרבה עבודה בינונית עד קלה בגלל החוויה הלא נעימה מגירוי יתר וסכנת חיים החלטתי לא לעבור עוד שאיבה. אז מאוד מפחדת שלא אקלט ונשאר לי רק שני עוברים מוקפאים בלבד האם טעיתי כשלא נחתי האם זה משפיע על הקליטה להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבדתי הרבה לאחר החזרת מוקפאים ומפחדת משאיבה חוזרת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/08/2016

הפעילות שלך לא תשפיע על התוצאה,כיום מניידים נשים מייד לאחר ההחזרה,ומורים להן להתנהל באופן רגיל.בכל מקרה על מנת לענות לך על העובדה שרבים מהעוברים לא שרדו,או שדנתקבל שיעור נמוך של עוברים להקפאה ,יהיה צורך להכיר את מכלול הנתונים שלך ושל הטיפול השיזיפי הנדון.
    במקומך לא הייתי חוששת מטיפול נוסף-ישנן אמצעים רבים על מנת למנוע גירוי יתר שחלתי שבימים אלו הנו נדיר יחסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו