נוזל בדוגלס במהלך הכנה לקראת החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נוזל בדוגלס במהלך הכנה לקראת החזרת עוברים
    סיגל
    24/08/2016

שלום רב, אני לוקחת אסטרופם לקראת החזרת מוקפאים, יום 14 למחזור, לוקחת אסטרופם החל מהיום ה-3. היום במעקב לא נצפו זקיקים, רירית 8 מ"מ, אך נצפה נוזל בדוגלס, נדמה לי בעומק 2.5 האם זה תקין?
    חשוב לציין שלפני 3.5 שבועות עברתי שאיבת ביציות שאחריה לא בוצעה החזרה עקב חשש לגירוי יתר, נשאבו המון ביציות והייתי מאושפזת עם חשש לגירוי יתר עם הרבה נוזלים באגן (אך ללא הפרעות כליה כבד וכל בדיקות הדם נשארו תקינות, הנוזלים ירדו בסופו של דבר).
    כמו כן, בימים האחרונים היה לי קצת "בלגן" בבטן בגלל משהו שאכלתי, כאבי בטן ושלשולים.
    האם הנוזל זה שארית מהנוזלים שהצטברו אחרי השאיבה, או קשור יותר לבלגן במערכת העיכול שאני חווה, או מעיד על בעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל בדוגלס במהלך הכנה לקראת החזרת עוברים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/08/2016

לא מעיד על בעיה ואת יכולה להחזיר עוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סיגל
    25/08/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו