מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי פוריות בגלל בעיית מורפולוגיהשירה24/08/2016
היי אני בת 25 בטיפולי פוריות עקב בעית מורפולוגיה ארבע אחוז...החודש הייתה הפסקה ואני באיחור של ארבע ימים היום ה31 מהמחזור הקודם... מחזור שלי כל 27 יום... ביום ה25 ביצעתי בדיקות שלא קשורות להורמונים ובטעות עשו לי גם הורמונים הפרופסורים היה 45 e2-970, הlh-1.90.... האם יכול להיות שבטעות נקלטתי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה פרוגסטרון 45
שירה24/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה111111111שאלהההה לפרופסורים היקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2016אפשר להגיד בשלב זה שאת אחרי ביוץ. תעשי בדיקת הריון ביום א כולל את רמות האסטרוגן והפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
111111111שאלהההה לפרופסורים היקרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016הכולנאפשרי,ביוץ מאוחר?,היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך
שירה28/08/2016אז היום היום ה8 של האיחור..... יש לי בעיקר שלשולים מידי פעם כאבי בטן כמו של מחזור אבל מחזור לא מופיע.... לא בדקתי בטא ולא בדיקה ביתית.. מה עלי לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפולי פוריות בגלל בעיית מורפולוגיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/08/2016האפשרות בהחלט קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי האפשרות של מה קיימת?
שירה29/08/2016לבדוק הריון? יום 9 איחןר... יש גם בחילות מדי פעם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן בכלל להכנס להריון עם מורפו
שירה29/08/2016מורפולוגיה של 4? כל שאר המדדים תקינים לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה להריון ספונטני?
שירה29/08/2016אני הייתי החודש בהפסקה מהטיפולים והייתי אמורה להתחיל סבב החזרת מוקפאים וזיהיתי את יום הביוץ לפי הפרשות וקיימנו יחסים יום כן יום לא אמרתי אולי ננסה טבעי אבל עדיין הווסת לא מגיע... כדאי לחכות עוד כמה ימים ואז לבדוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציינת שוב שאני בת 25
שירה29/08/2016והווסת אצלי כל 27-28 יום גג! בחיים לא איחר . גם כשהייתי עם תמיכה בהחזרות היה מופיע כתמים ואז מקבלת.. האם יכולה להיות בעיה אחרת? יש לציין כי גם לא אובחנה אצלי שום בעיה ומבדקי בצילום רחם לפני כחודשיים ואז גם היה הכל תקין כתבתי לך פה בעבר
אני מציינת שוב שאני בת 25 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/08/2016כאמור האפשרות של כניסה להיריון קיימת בהחלט,בצעי בדיקה להיריון בעוד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובה מהירה
שירה29/08/2016ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקרררר
שירה01/09/2016בדקתי בטא היום ה11 לאיחור הבטא 2347, בגלל שבעבר הייתה לי הפלה מטיפול ivf נלחצתי ללכת לראות שיש לפחות שק ברחם.. אז יש שק הריון ברחם גודל 3.8 ממ. מה הלאה?? אני מטופלת בעקרון של פריון מאז שהייתי בivf איך ממשיכים ? נאמר לי לחזור על הבטא ביום שני... מתי אמורים לבדוק דופק? לפי מה שנראה לרופא שבדק אותי אני בשבוע 3-4. האם זה לא כמו ivf שמחשיבים את ההריון שבועיים אחורה? אני לא מבינה בזה כי לא הייתי בהריון טבעי מן הסתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אמור להתפתח קוטב עוברי וחלמון
שירה01/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון שלי 31 וe2-870
שירה01/09/2016נתנו לי דופסטון לפרוגסטרון האם צריך עוד משהו האם זה תקין לשלב הזה
פרוגסטרון שלי 31 וe2-870 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2016כל הממצאים תקינים בצעי בדיקת אולטרסאונד בעוד שבוע ואז ניתן יהיה לצפות בשק היריון שק חלמון ,וקוטב עוברי ואולי גם כבר בדופק עוברי -בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך עזרת לי מאוד
שירה02/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!!!דחוף
שירה05/09/2016עשיתי היום בטא חוזרת בחמישי היא הייתה 2357, פרוגסטרון 31.2, שק בחמישי היה 3.7 ממ. בטא היום חוזרת לאחר 4 ימים לא עלתה כמצופה 2460. פרוגסטרון ירד24.5 בחמישי נתנו לי דופסטון לפרוגסטרון. אתמול הייתי בבדיקה בגלל שהיו לי קצת שלשולים ובדקו אותי שוב ושק הריון 7 ממ. מה עושים לאן ממשיכים?????
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)