מבולבלת לגביי ספירת שבועות הריון IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבולבלת לגביי ספירת שבועות הריון IVF
    אנונימית
    25/08/2016

עדיין לא מצליחה להבין|:
    1. איך אני סופרת את השבועות : ממועד וסת אחרונה/ ממועד הביוץ (השאיבה) / ממועד ההפריה החוץ גופית / ממועד ההחזרה?

2. אני שבוע 6 +יומיים מהווסת האחרונה והיום בבדיקה הרופא עדיין לא ראה דופק. הוא אמר לי שהשבועות נספרים אחרת ב IVF ולא הבנתי איך, ומתי אמורים לראות דופק. (אין להם מכשיר עם אפשרות שמיעה).

3. איך לספור את השבועות של ההריון לצורך כל הבדיקות הנוספות ( סקר ושקיפות עורפית, סקירת מערכות, מי שפיר וכן הלאה) אני סופרת באופן אחר בהריון שנוצר ב IVF ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת לגביי ספירת שבועות הריון IVF - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/08/2016

ב IVF לא סופרים אחרת.
    אפשר לספור לפי החזרת , עוברים, לפי השאיבה וכו׳.
    אם החזרת בתאריך מסויים עוברים אזי סופרים 17 יום אחורה וזה יהיה היום הראשון של הוסת האחרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך. ומה טווח הזמנים שבו

אנונימית
    25/08/2016

תודה על תשובתך. ומה טווח הזמנים שבו אמורים לראות דופק? (בבקשה פרט אם אתה מתכוון מתאריך ההחזרה + 17 יום או מתאריך ההחזרה)?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך. ומה טווח הזמנים שבו - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/08/2016

סופרים מיום ההחזרה 17 יום.
    דופק רואים אחרי 6 וחצי שבועות מתאריך היום הראשון של הוסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו