שאלה בנושא- ביוץ עם אוביטרל ובלעדיו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא- ביוץ עם אוביטרל ובלעדיו
    ירדן
    28/08/2016

שלום, יש לי שאלה בנושא ביוץ- אני בעלת שחלות פוליציסטיות ביום ה 30 למחזור. כרגע טיפול ללא הורמונים. ביום רביעי 24.8 נצפה זקיק 18 רירת 6.8 ,רמת הפרוגסטרון עלתה מהבדיקות הקודמות ל 3.5 וגם רמת ה E2 עלתה ל 1100. יום למחרת ביום חמישי 25.8 ביצענו הזרעה ולאחר מכן התבקשתי להזריק אוביטררל בערב.

1. מתי התרחש הביוץ הטבעי? האם בגלל האוביטרל בדיקות הדם יראו שבייצתי ( אני שואלת כי אני רוצה לדעת אם בייצתי טבעי ולא בזכות האוביטרל)
    2. מה מטרת זריקת האוביטרל במצב בו אני מבייצת באופן טבעי?
    3. האם בעוד שבוע כשאעשה בדיקות דם אוכל לראות אם היה ביוץ טבעי או שבגלל האוביטרל לא אוכל לדעת עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא- ביוץ עם אוביטרל ובלעדיו - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/08/2016

לפי הנתונים שסביר להניח שהביוץ התרחש במועד ההזרעה,מתן האוביטרל כנראה נועד לתמוך בגופיף הצהוב על מנת למקסם את הסיכוי להשתרשות,בדיקת דפ 7 ימים לאחר ההזרעה תספק מידע לגבי הנתונים ההורמונאליים ורמת הפרוגסטרון תצביע על התרחשותו של ביות ואיכותו ההורמונאלית,לא ניתן יהיה לדעת אם היה ביוץ ספונטאני או נתמך באמצעות האוביטרל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש טעם לבצע בדיקת דם 7 ימים

ירדן
    30/08/2016

אחרי ההזרעה? האם המידע הזה יתן לי אינדקציה לאיכות הביוץ? ומזה אומר איכות הביוץ? ביוץ זה ביוץ לא?!

לא כל כך מבינה, אשמח להסבר.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש טעם לבצע בדיקת דם 7 ימים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/09/2016

בעקבות הביוץ ישנה הפרשת הורמון הקרוי הפרוגסטרון-לעיתים רמת ההורמון הזה מבטאת אי ספיקה של הגופיף הצהוב הנוצר בעקבות הביוץ-לכן מדובר באיכות הורמונאלית של ההליך הביוצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו