בטא 47 14 יום אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא 47 14 יום אחרי החזרת עוברים
    מעין
    28/08/2016

שלום רב ותודה מראש על השרות שאתם נותנים לנו הבנות בפורום!
    עבר של 2 הפלות רצופות...כרגע 14 יום אחרי החזרת 3 עוברים ביום 3, ביטא 47.7 פרוגסטרון 43.23.
    מובן שבעוד יומיים אחזור על הבדיקה לראות הכפלה.
    רציתי לשאול האם הבטא מעט נמוך .. או שסביר לחלוטין..יודעת שיש מקרים מכל קשת הבטאות אך האם זה מספר "טוב"?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא 47 14 יום אחרי החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/08/2016

הביטה הנו בגבול התחתון של הנורמה התקינה,י רק המשך העלייה בשיעור המקובל תקווה את איכות ההיריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מעקב הבטא

מאיה
    02/09/2016

שלום ותודה שוב,
    בת 37, טיפול ivf החזרת 3 עוברים ביום 3, אחרי 2 הפלות חוזרות, מטופלת בהמלצת מרפאת הפלות חוזרות בקלקסן 40 + פרדניזון 5 מ"ג . ערכתי את כל הבדיקות הנדרשות לאחר ההפלות החוזרות. לא נמצאה כל בעיה למעט antinuclear חיובי ובדיקת as dna
    עם ערך מעט גבוה (16), כל שאר הבדיקות תקינות, ראמטולוג שלל מחלה, המטולוגית לא המליצה על שום טיפול, אך במרפאה להפלות חוזרות המליצו קלקסן ופרדיניזון.
    רציתי לדעת מה דעתך על ההמלצה והטיפול.
    בנוסף,
    אני כרגע הרה (קשה לי להאמין בכך) - בטא שהתחילה ביום ה- 14 לאחר ההחזרה ב- 47 , ביום ה- 16 עלתה ל- 72 וביום ה- 18 עלתה ל- 139.5 (בדיקה מאתמול). כמובן ששוב אחזור על הבדיקה ביום א. אני מבינה מתרחישים קודמים שיהיה עכשיו מעקב וכל יומיים יכולים להביא עימם הכל.....
    גם הפרוגסטרון עלה מ- 43 -> 55 ->48 בהתאמה בימים, וה-e2 עלה גם הוא כרגע על 855.
    האם עוד יש סיכוי להריון תקין בערכים האלו ? אני ביום ה- 19 לאחר ההחזרה
    תודה רבה ושבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מעקב הבטא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/09/2016

הטיפול שאת מקבלת הנו מקובל,כאמור העליה בערכי הביטה הנה גבולית ביותר ומחשידה בדבר קיומו של היריון לא תקין,בכל מקרה מחבד הביטה ביום א,ניתן לבצע באותו מועד אולטרסאונד לאישור קיומו של שק היריון תוך רחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו