3 שאלות לגבי ערכה עצמית של בדיקת ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות לגבי ערכה עצמית של בדיקת ביוץ
    גלית
    29/08/2016

שלום רציתי לדעת כמה דברים לגבי הבדיקה 1.מרגע שיש 2 פסים מה זה אומר מתי הכי טוב לקיים יחסים באותו היום או למחרת 2.האם זה בסדר לעשות את הבדיקה בשעה 11 בבוקר אם אני קמה בבוקר לשירותים בערך בתשע ואחר כך אני לא שותה עד 11 ואז עושה את הבדיקה כי בטוח יהיה לי עוד פעם שירותים או שזה נחשב עדיין השתן הראשון כי הבנתי שאסור לעשות בשתן הראשון 3.האם הערכה אמינה? היא יכולה להוות תחליף למעקב זקיקים אם לא יוצא לי לבדוק החודש (על בסיס ביוץ טבעי)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות לגבי ערכה עצמית של בדיקת ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/08/2016

1.למחרת
    2.בסדר
    3.אינה מדד בעל ספיציפיות ורגישות אופטימאלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה הסבר לגבי משהוא.....

מיכל
    29/08/2016

בערכה רשום שיש 2 קווים להתחיל לקיים יחסים למה בעצם למחרת אפשר הסבר? וגם לא כל כך הבנתי לגבי סעיף 3

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה הסבר לגבי משהוא..... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/08/2016

הופעת הקווים מצביעה על ביוץ בטווח של 34-28 שעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו