מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי לקיים יחסים אחר מעקב זקיקיםמיכל31/08/2016
עשיתי היום מעקב זקיקים יצא זקיק 16 על 9,בדיקת דם e2-431, פוגסטרון 4.6 ,lh-28.5, מתי אני צריכה לקיים יחסים?ועוד דבר שממש מוזר תמיד לפני ביוץ הזקיק שלי מגיע גם ל25 איך עכשיו הוא כל כך קטן ולמה האסדרידול נמוך גם אני לא מבינה מה קורה?זה ביוץ טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לקיים יחסים אחר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2016תלוי מה היו הבדיקות קודם.
הבדיקות היום מראות ,שאולי בייצת.
קשה לדעת בלי שתי בדיקות עוקבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בלחץ פיספסתי את החודש?
מיכל01/09/2016לא עשיתי בדיקות לפני כי תמיד אני עושה בדיקה ביום ה13 עם קיימתי יחסים באותו יום הבדיקה בשעה עשר בלילה אז פספסתי ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש בלחץ פיספסתי את החודש? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2016יש לקוות שהיית עדיין בטווח הרצוי בעת קיום היחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה יש לי תודה רבה
מיכל01/09/2016ממה יכול לקרות דבר כזה אף פעם לא היה לי ביוץ מוקדם והמחזור האחרון לא הקדים ולא איחר?עם אני ילך עוד 4 ימים לבדיקה אני יוכל לדעת מתי זה היה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להסביר את השאלה שמקודם
מיכל01/09/2016אמרו לי לקיים יחסים ולבוא שוב ביום ראשון למעקב אבל לא הבנתי מה הסיבה עם כבר היה ביוץ אז למה לעשות שוב מעקב ביום ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להסביר את השאלה שמקודם - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2016לא היו בטוחים מה קורה אז רצו לחזור על הבדיקות.
אם היית עושה ,אולי זה היה מבהיר יותר את העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקת דם לאחר 4 ימים
דנה04/09/2016שלום עשיתי היום בבוקר שוב בדיקת דם יצא e2-437,פוגסטרון 35.4,lh-7.6 האם לפי הבדיקות האלה שעשיתי היום אפשר לדעת מתי בערך היה הביוץ קיימתי יחסים ביום רביעי שעבר בלילה האם לפי הבדיקות האלה אפשר לדעת אם קיימתי בזמן ביוץ ולא פיספסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה
דנה06/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016לפי הערכים היה ביוץ יום , בערך, לפני הבדיקה הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה ממש מאוכזבת
דנה06/09/2016אז עם קיימתי באותו יום של הבדיקה בשעה עשר בלילה בטוח שפיספסתי את הביוץ כי עבר 24 שעות נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה ממש מאוכזבת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/09/2016לדעתי לא פיספסת.
הביוץ הוא תהליך של , לפחות יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)