צילום רחם תקין, ניסיון להיקלט כבר שנה וחצי. האם עכשיו יהיה בסדר?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם תקין, ניסיון להיקלט כבר שנה וחצי. האם עכשיו יהיה בסדר?
    גילה
    06/09/2016

היי. עברתי החודש צילום רחם אצל ד"ר טגונדרייך והצילום היה תקין. אני מנסה להיכנס להריון שנה וחצי והמחזור סדיר אבל מחזור של דם חום וחצי יום גג יום וזה הכל ואין דם אדום רק חום ככה היה לי כל ה3 שנים האחרונות מאז שעברתי הפלה ויש לציין שפעם המחזור היה תקין דם אדום טרי למשך 3-4 ימים בכמות נכבדת. החודש כאמור עשיתי צילום רחם ואחרי הצילום שהגיע מועד הווסת קיבלתי מחזור תקין עם דם אדום טרי ולמשך 4 ימים וכמות תקינה של מחזור. גם הביוץ התאפיין בהפרשות בדיוק כמו שצריך להיות חלבון של ביצה. ואני מזה מבסוטית כי אני מרגישה שהצילום פתח אצלי משהו כי עובדה המחזור חזר להיות תקין וההפרשות של הביוץ תקינות ב"ה. השאלה היא גם אם הצילום יצא תקין יש מצב שהוא שחרר איזה סתימה בלתי נראית ואני יקלט החודש בע"ה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם תקין, ניסיון להיקלט כבר שנה וחצי. האם עכשיו יהיה בסדר? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/09/2016

אם את מנסה להרות כשנה וחצי עלייך לפנות לרופא פריון,מחזורי וסת רגילים וצילום רחם תקין,אינם ערבה לכניסה להיריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו