לא מבינה מה קורה החודש במעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מבינה מה קורה החודש במעקב זקיקים
    שמרית
    08/09/2016

שלום לרופאים , אני במעקב טבעי, יש לי ילד בן 3 מהריון ספונטאני. בנוסף, נקלטתי להריון ספונטאני שנפל בשבוע 6 לפני כמעט שנה. מאז אין הריון. יש לי מחזורים של 32 יום , . חודש שעבר היה ביוץ שזוהה במעקב זקיקים ובדיקות דם , קיימנו יחסים אך לא נקלט. החודש ביום מחזור 12 הייתה רירית 5.5 וזקיק 12. ביום מחזור 15 רירית ירדה ל 3.2 והזקיק הכי גדול שנצפה היה 10. בדיקות מיום 15 הן אסטרדיול 338, פרוגסטרון 1.4 וlh הוא 12.6. לא ברור לי מה קורה פה. מה יכולה להיות הסיבה לתוצאות האלה ? איך ממשיכים מפה ? אשמח לכל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת - אני בת 37

שמרית
    08/09/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה מה קורה החודש במעקב זקיקים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/09/2016

שיבוש שכיח במעגל ההורמונלי המחזורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלות נוספות

שמרית
    09/09/2016

האם זה אומר שהחודש אבוד או שייתכן שעוד יהיה ביוץ החודש ? כיצד אקבל מחזור בנתונים כאלה ומתי ? האם זה שיבוש שכיח גם לנשים עם מחזור סדיר או שזה מעיד שייתכן שיש בעיה שלא עלו עליה ? והכי חשוב - איך מתקדמים מפה ? אלו בדיקות כדאי לעשות והאם לוותר על מעקב טבעי ולעבור לסוג אחר של טיפול ? זהו החודש השני שאני במעקב מאז פניתי לרופא אחרי שלא נכנסתי להריון לאחר הפלה לפני כמעט שנה. בחודש הקודם זוהה ביוץ לפי בדיקות דם ואולטרסאונד. אני כבר ממש בחששות שלא אצליח יותר להיכנס להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון - אודה מאוד לתשובה

שמרית
    11/09/2016

בבדיקה מהיום, יו"מ 18 - רירית 5 ושוב אין זקיק מוביל, הזקיק הכי גדול שנמדד הוא 10 מ"מ. LH עלה ל -14.5, אסטרדיול 376 ופרוגסטרון 1.7. מה משמעות התוצאות? למה LH עלה? האם צפוי עוד ביוץ או שהחודש אבוד? האם כדאי להתחיל שימוש בהורמונים או שייתכן שמדובר רק בחודש חריג אחד? כזכור, חודש שני של מעקב זקיקים. בחודש קודם היה ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלות נוספות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/09/2016

האפשרות שבסיכומו של דבר תבייצי למרות העיכוב קיימת,בכל מקרה אם התפועה הנה חד פעמית לא צריך לבצע בשלב זה כל בירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו