הפריה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה ראשונה
    מירי
    18/05/2008

שלום רב! קיבלתי חצי דקא יום אחרי האיחור בווסת ,עברתי בטא ביום שהיתי אמורה לקבל והתשובה היתה שלילית ,קיבלתי חצי דקא ביום שישי ועדין לא קיבלתי,יש לי איחור כבר 3 ימים [ווסת סדיר] דיברתי היום עם הפקידה של הרופא ועדכנתי אותה על האיחור בווסת והיא הסבירה שאקבל כמה ימים אחרי הזריקת דקא ואני לא בהריון כשהבדיקה יצאה שלילית ,אשאל שוב? יכול להיות שהבדיקת דם היתה מוקדמת?אני מפחדת שאולי זה הריון מחוץ לרחם? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    18/05/2008

הריון מחוץ לרחם נותן בטא חיובי. מכיוון שהבטא שלילי - הריון נשלל (תוך או חוץ רחמי).
    אם יש ספק לגבי מועד המחזור ניתן לבצע בדיקת דם שתבהיר את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תודה -תודה מקרב לב

קרן
    18/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תודה - תודה - מודה לך מאד

קרן
    18/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו