אשמח לדעה נוספת בנושא תחילת הטיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעה נוספת בנושא תחילת הטיפול
    מרינה
    13/09/2016

שלום, אודה על תשובתכם... לפני שבועיים עברתי שאיבת ציסטה. 8 ימים עם גלולות יום א בדיקת דם אסטרדול 343, הרופא המליץ להזריק 2 צטרוטייד. היום יום ג' בדיקת דם אסטרדול 328. בשחלה נצפה ציסטה ממש קטן. הרופא ממליץ להתחיל טיפול עם מעקב צמוד, לוודא שהציסטה לא שואבת אליה את ההורמונים. אשמח לשמוע לדעתכם המקצועית האם זה נכון לעשות? האם הציסטה לא תשבש את הטיפול? או שעדיף לתת לגוף מנוחה לחכות עוד? מה הסיבה שהציסטה שוב הופיע? אחרי ששאבו לי אותה? תודה רבה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעה נוספת בנושא תחילת הטיפול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/09/2016

הציסטה היא ציסטה פשוטה.?האם נשלח הנוזל לבדיקה?
    מה גילך? האם נלקחה בדיקת CA125?
    אם הכל תקין הציסטה לא צריכה להפריע לטיפול.
    אני לא יודע מה זה מעקב צמוד אך יש פרוטוקולים מקובלים למצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעה נוספת לפני הטיפול

מרינה
    14/09/2016

תודה רבה על המענה. אני בת 36. הנוזל לא נשלח לבדיקה פשוט נשאב החוצה. מה אתה מציע לעשות? ומזה פרוטוקולים למצבך? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעה נוספת לפני הטיפול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/09/2016

הייתי מתחיל בטיפול במלוא העוצמה,הציסטה אינה אמורה להפריע לתגובה אם הנתונים ההורמונאלים שלך אינם מצביעים על רזרבה שחלתית נמוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעה נוספת לפני הטיפול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/09/2016

הפרוטוקול הטוב הוא להתחיל עם גלולות ל 10 ימים ולחכות לדימום ולהתחיל בפרוטוקול קצר עם גירוי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו