לחץ כגורם מעכב בכניסה להריון - חשש מאי כניסה להריון עקב לחץ בלתי מוסבר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לחץ כגורם מעכב בכניסה להריון - חשש מאי כניסה להריון עקב לחץ בלתי מוסבר
    שריי
    18/09/2016

שלום רב.

אני בחורה בריאה בת 27. מחזורים סדירים, ביוצים, הורמונים, פאפ תקין, אין לי כל מחלת מין או כל משהו מסוג זה. בבדיקה אחרונה אצל רופא הנשים - ביום ה-14 למחזור, נצפה זקיק בגודל 24 מ"מ וכו.

שאלתי היא כזו-מאז ומעולם סבלתי מחרדות רבות ולחצים רבים - רובם לא ממשיים ומעולם לא התממשו וככל הנראה לא יתממשו לעולם. שוב בהנחה ששני בני הזוג אין להם כל בעיות נוספות. כי אני די סבורה שרק האפשרות שחלילה לא אוכל להרות - היא זו שמכניסה אותי ללחץ, למרות העובדה כי לא ידוע לי על בעיה מסוימת וכמובן עוד לא ניסיתי. אין מחקרים ברורים לגבי סוגייה זו ולכן אשמח לשמוע חוות דעתו של רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ כגורם מעכב בכניסה להריון - חשש מאי כניסה להריון עקב לחץ בלתי מוסבר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/09/2016

לחץ יכול לגרום להפרעה בתהליכי ביוץ. אצלך המחזורים סדירים כל שאני לא חושב שמה שאת מספרת יפריע לך להרות.
    מה שכן, היות ואת בת 27 אזי כבר כדאי לחפש בן זוג למטרת פוריות.
    זה צריך יותר להלחיץ מאשר האפשרות שלא תהרי כאשר , נראה, שהכל בסדר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו