פרופסור יעקוב אשכנזי אשמח לדעתך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופסור יעקוב אשכנזי אשמח לדעתך
    שירה
    22/09/2016

אני בת 25. בעלי בגילי. התחלנו טיפולי פוריות לפני כשנה וחצי כשגילינו בעיית מורפולוגיה 0%, בטיפול ivf ראשון עם מיון ברטוב נקלטתי להריון בהחזרה שנייה היה שק הריון ריק והפלה עם ציטוטק, נבדקתי בין הטיפולים בכל הבדיקות הנדרשות: קרישיות, צילום רחם לפני הטיפול ואחרי הפלה, היסטרוסקופיה, בדיקות הורמונליות, ווסת וביוץ סדירים. הכל תקין עד כה. הגעתי לivf 3 , אחרי שבטיפול השני לא הצליח כלום. היו 18 ביציות ויש לי 16 עוברים בהקפאה. החודש שהייתי אמורה להתחיל טיפול נקלטתי טבעי להריון לאחר אמבוליזציה שבעלי עשה לפני כמעט כשנה , עלתה המורפולוגיה ל5 אחוז. הבטא בהתחלה דשדשה וגם פרוגסטרון ירד. יש לציין גם את ההריון הקודם בטיפול התחלתי עם פרוגסטרון 35 ולאט ירד. פה התחלתי בהריון הזה עם 30 וגם התחיל לרדת ל14.5. נתנו לי דופסטון. אך לא עזר והריון התחיל עם בטא כמו שאמרתי 2357 ועלה לאחר ארבע ימים רק ל2452 הפסקתי לבצע בטא ועקבתי אחרי us, נצפה ביום ראשון שק הריון שק חלמון וגם קוטב עוברי שבוע 8 אך ללא דופק . התבקשתי להגיע עוד עשרה ימים לביקורת. יש לציין כי מיום שישי שעבר התחילו כתמים חומים שהתגברו לדימום הייתי גם במיון ועדיין ראו שק לפני יומיים אך היום התגברו היה התכווצויות הייתה הפלה בלתי שלמה וקיבלתי ציטוטק..... מה אני צריכה לעשות, ???? אני מפחדת לנסות להכנס שוב להריון טבעי מצד שני יש לי 16 עוברים מוקפאים שש מתוכן בדרגה ראשונה... אבל גם בטיפול שנקלטתי היה שק ריק לגמרי מה עושיםםםםםםםםםםםםםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור יעקוב אשכנזי אשמח לדעתך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/09/2016

הערכתי היא שההיריון אינו תקין,בעתיד בעת החזרת העוברים המוקפאים הייתי ממליץ לגדלם לבלסטוציסטים דבר המעניק יתרון איכותי על פני עוברים אחרים,ובכל מקרה לשקול תמיכה הורמונאלית מוגברת כבר משלב ההחזרה או לפניו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירה
    23/09/2016

בהריון הזה נקלטתי טבעי. מה קורה אם אני ממשיכה לנסות הטבעי? מה ניתן לעשות בהריון ספונטני על מנת שיתפתח ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב המשך

שירה
    23/09/2016

הייתי מקבלת כל הזמן נרות ואסטרופם מה עוד כדאי לנסות בהחזרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני מציינת גם

שירה
    23/09/2016

שהריון ראשון בטיפול נקלט מבלסטוציסט וגם לא היה תקין מה זה אומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני מציינת גם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/09/2016

לדאבוני הפלות טבעיות ועוד יותר בטיפול הפריה מתרחשים בשיעור גבוה,וסיבתם בעיקר גנטית(עוברים פגומים)כל עוד שאין עדות להפלות נרגלות(4 הפלות רצופות-דבר המצריך בירור מקיף לרקע אפשרי )קיימת אפשרות שמדובר במקרה הנדון באירועים אקראיים.
    באשר לתמיכה הייתי בהחלט שוקל מתן תמיכה גם עם מדובר בהיריון ספונטני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לדעת באיזה תמיכה אתה ממליץ?

שירה
    24/09/2016

האם קלקסן אמפירי מומלץ במקרה כזה למרות שלא התגלה בבדיקת קרישיות איזה בעיה? נבדקתי הקרישיות ויצא תקין הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

שירה
    25/09/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/09/2016

כל תכשיר פרוגסטרון בכדורים,בנרות,או בזריקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו