מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופסור יעקוב אשכנזי אשמח לדעתךשירה22/09/2016
אני בת 25. בעלי בגילי. התחלנו טיפולי פוריות לפני כשנה וחצי כשגילינו בעיית מורפולוגיה 0%, בטיפול ivf ראשון עם מיון ברטוב נקלטתי להריון בהחזרה שנייה היה שק הריון ריק והפלה עם ציטוטק, נבדקתי בין הטיפולים בכל הבדיקות הנדרשות: קרישיות, צילום רחם לפני הטיפול ואחרי הפלה, היסטרוסקופיה, בדיקות הורמונליות, ווסת וביוץ סדירים. הכל תקין עד כה. הגעתי לivf 3 , אחרי שבטיפול השני לא הצליח כלום. היו 18 ביציות ויש לי 16 עוברים בהקפאה. החודש שהייתי אמורה להתחיל טיפול נקלטתי טבעי להריון לאחר אמבוליזציה שבעלי עשה לפני כמעט כשנה , עלתה המורפולוגיה ל5 אחוז. הבטא בהתחלה דשדשה וגם פרוגסטרון ירד. יש לציין גם את ההריון הקודם בטיפול התחלתי עם פרוגסטרון 35 ולאט ירד. פה התחלתי בהריון הזה עם 30 וגם התחיל לרדת ל14.5. נתנו לי דופסטון. אך לא עזר והריון התחיל עם בטא כמו שאמרתי 2357 ועלה לאחר ארבע ימים רק ל2452 הפסקתי לבצע בטא ועקבתי אחרי us, נצפה ביום ראשון שק הריון שק חלמון וגם קוטב עוברי שבוע 8 אך ללא דופק . התבקשתי להגיע עוד עשרה ימים לביקורת. יש לציין כי מיום שישי שעבר התחילו כתמים חומים שהתגברו לדימום הייתי גם במיון ועדיין ראו שק לפני יומיים אך היום התגברו היה התכווצויות הייתה הפלה בלתי שלמה וקיבלתי ציטוטק..... מה אני צריכה לעשות, ???? אני מפחדת לנסות להכנס שוב להריון טבעי מצד שני יש לי 16 עוברים מוקפאים שש מתוכן בדרגה ראשונה... אבל גם בטיפול שנקלטתי היה שק ריק לגמרי מה עושיםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור יעקוב אשכנזי אשמח לדעתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2016הערכתי היא שההיריון אינו תקין,בעתיד בעת החזרת העוברים המוקפאים הייתי ממליץ לגדלם לבלסטוציסטים דבר המעניק יתרון איכותי על פני עוברים אחרים,ובכל מקרה לשקול תמיכה הורמונאלית מוגברת כבר משלב ההחזרה או לפניו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה23/09/2016בהריון הזה נקלטתי טבעי. מה קורה אם אני ממשיכה לנסות הטבעי? מה ניתן לעשות בהריון ספונטני על מנת שיתפתח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב המשך
שירה23/09/2016הייתי מקבלת כל הזמן נרות ואסטרופם מה עוד כדאי לנסות בהחזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני מציינת גם
שירה23/09/2016שהריון ראשון בטיפול נקלט מבלסטוציסט וגם לא היה תקין מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואני מציינת גם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/09/2016לדאבוני הפלות טבעיות ועוד יותר בטיפול הפריה מתרחשים בשיעור גבוה,וסיבתם בעיקר גנטית(עוברים פגומים)כל עוד שאין עדות להפלות נרגלות(4 הפלות רצופות-דבר המצריך בירור מקיף לרקע אפשרי )קיימת אפשרות שמדובר במקרה הנדון באירועים אקראיים.
באשר לתמיכה הייתי בהחלט שוקל מתן תמיכה גם עם מדובר בהיריון ספונטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת באיזה תמיכה אתה ממליץ?
שירה24/09/2016האם קלקסן אמפירי מומלץ במקרה כזה למרות שלא התגלה בבדיקת קרישיות איזה בעיה? נבדקתי הקרישיות ויצא תקין הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
שירה25/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/09/2016כל תכשיר פרוגסטרון בכדורים,בנרות,או בזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)