דקפפטיל ביום הרשאון למחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל ביום הרשאון למחזור
    לאה
    19/05/2008

שלום ד"ר יקר.
    אני לפני IVF ראשון. הנחו אותי להזריק דקפפטיל ביום הראשון למחזור.
    1) קראתי שהזקירה ביום הראשון למחזור מגדילה את הסיכויים להיווצרות סיצטות. זה נכון?
    2) למה צריך להזריק את החומר הזה ואז להתחיל בתהליך. יש לי מחזור סדיר מאוד. הבעיה שלנו היא בזרע.
    3) האם זה טיפול מקובל?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה על דקפפטיל

לאה
    19/05/2008

ד"ר יקר,
    האם אחרי זריקת הדקפפטיל "אין דרך חזרה", והביוץ הטיבעי עלול לחזור רק אחרי מספר
    רב של חודשים?!
    אני מפחדת שההפריה לא תצליח, ואז זה לחזור למחזור וביוץ טבעיים יקח לי זמן, וכן גם הסיכוי להריון. (אצלי הכל בסדר הבעיה היא בזרע).

מחכה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    19/05/2008

אם הזריקה היא של 3.75 , הדיכוי נמשך כ4-6 שבועות בד"כ ולא יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    19/05/2008

מטרת הדקפפטיל היא למנוע ביוץ טבעי (ספונטאני ) כדי שאפשר יהיה לכוון את שאיבת הבייציות לזמן שמתאים לנו. במחזור טיפול קצר הוא גורם בימים הראשונים לעליה בהורמונים שמפעילים את השחלה. ציסטות כתוצאה מהטיפול נדירות. זה טיפול שמשתמשים בו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו