מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי החזרת מקופאים לאחר הפלהלינוי18/10/2016
שלום..
מועדים לשמחה.. אני כותבת בשעה כל כך מאוחרת כי אני משוטטת באינטרנט כבר הרבה זמן כדי לקבל חוות דעת מקצועית והינה ראיתי שיש כאן את פרופסור אשכנזי את השני אינני מכירה אבל בטוחה שהוא לא פחות.
אז כך.. לפני כשנה וחצי עברתי טיפול ראשון של ivf על רקע זכרי.. מהטיפול הנל נולד בני בכורי האהוב.. ילדתי בניתוח קייסרי לכן מנעתי שנה ולאחר מכן החזרתי מקופא שנותר לי מאותו טיפול.. בשבוע 13 להריון בבדיקה שגרתית לא נמצא דופק עוברי.. הרופא נשים שלי שהוא מומחה גדול סבר שיש לעובר ציצסטיק היגרומה.. ההפלה בוצעה עם ציטוטאק ולאחר מכן גרידה את העובר לא שלחתי לפתולגיה כי כל כך רציתי לקבןר אותו הוא אומנם קטן אבל באולטרסאןנד ראיתי אותו בשלמותו מבחינה נפשית הרגשתי צורך לקבור.. הפעולה עברה בשלום ביקרתי אצל רופא נשים וראה שאין שאריות והרירית תקינה תודה לאל. והפנה אותנו חזרה ליחידה על מנת להחזיר עובר.. קבענו תור רופא מהיחידה הפנה אותי לשתי בדיקות 1.אולטרסאןנד תלת מימד 2.בדיקות לבירור apla.
הןא לא מתחיל איתי טיפול עד שיש תושבות של הקרשיות יתר..
אין לי רקע של בעיות קרשיות ואין קשר בין ציסטק היגרומה לקרשיות יתר..
קשה לי להמתין ולחכות לתורים ההורים ולתוצאות אני רוצה כבר להחזיר עובר..
השאלה שלי היא אם הבדיקות של הקרשיות יתר הכרחיות ממש ??
כי נראה לי שהוא שולח אןתי כי לא שלחנו את. העובר לפתלוגיה ולדעתו ההערכה של הרןפא נשים אינה וודאית..
אני יודעת שלעובר שלי היה את הציסטיק היגרומה אני ראיתי ביחד עם הרןפא את כמין שק כזה באיזור של הראש.
תודה רבה לכם אשמח לתגובתכם ולחוות דעתכם המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
לינוי18/10/2016קראתי בפורומים מסויימים שרירית הרחם התדקקה לאחר גרידות ואני ממש פוחדת..
הרירית שלי הייתה מצןיינת עד כה והוחיכה את עצמה שעשתה את עבודתה נהדר בשתי ההריונות..
חןדש לאחר הגרידה הייתי אצל רופא נשים הוא אמר שהרירית תקינה..
שבןעיים לאחר מכן קבלתי מחזור והדימום היה בסדר גמור..
היום בערב קבלתי מחזור והדימום חלש לעומת מה שאני מכירה(מקווה שמחר הדימום יתעצם) ואני פוחדת שהרירית נפגעה לי .
אם הרןפא ראה שהרירית תקינה באותה בדיקה אז היא תקינה ןזהו?? או שאני יכולה לראות שינויים לרעה חלילה ??בהמשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר19/10/2016זה נכון שדרישה יכולה לפגוע ברירית.
זה שבדק אותך הרופא עדיין לא אומר כלום.
יש לעקוב אחרי הרירית במחזור הרגיל ולבדוק איך היא גדלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת קרישיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2016חזקה על הרופא שלך שביצע אבחנה נכונה,לבדיקת הקרישיות עשוי להיות ערך מוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
לינוי18/10/2016על המענה המהיר..
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הפלה
פרופ` דוד בידר18/10/2016היה צריך לקבל תוכנית להחזרת עוברים
איני רואה צורך, לאחר הפלה אחת ולידה תקינה, לשלוח אותך לבדיקות כלשהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור דוד
לינוי18/10/2016גם אני חושבת בדיוק כמוך..
במיוחד שהבבחנה של הרןפא נשים שלי הייתה ציסטק היגרומה שאין כל קשר בין בריחת כרומוזונים לקרשיות יתר..
אני מרגישה שכל העיניין שהרופא שלח אותי הוא כסתח בלבד..
ממש אובדת עצות, אמרו לי ביחידה שזה רק המלצתו ואני יכולה לחתום על ויתור ולהתקדם אבל כולי חששות שהחלטות כל כך כבדות בידיים שלי ..שאני בורג קטן במערכת.. והכי מתסכל הוא שהוא לא מוכן להתחיל איתי את התהליל מבלי שאבוא אליו אם תשובות ..אלא אם כן החלטתי אחרת ואני חותמת על ויתור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר19/10/2016תחתמי על ויתור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור דוד
לינוי19/10/2016תודה רבה לך על המענה המקצועי והאמיץ!!
שמחתי לראות שיש רופא שלא "מפחד" ואומר את מה שצריך לעשות..
היום ביקרתי אצל המוטולוג פרטי, הוא גם שלל כל קשר בין ההפלה שעברתי לבין קרשיות יתר, אבל בכל מקרה נתם הפניןת לכמה בדיקות כדי שלא יעכבו אותי..
תודה רבה ושיהיה לכם חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)