הריון מורכב עם תאומים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון מורכב עם תאומים
    שירלי
    18/10/2016

עברתי הריון לפני 8 חודשים של שלישיה שדולל בשבוע 7 נוצר לי אי ספיקה צווארית הגעתי למיון עם פתיחה של 2 וקרומים בולטים ללא צירים בשבוע 20 והנורא מכול קרה. עכשיו בהריון תאומים.. אמורה לבצע תפר האם אני צריכה להיות בשמירת הריון חמורה ביותר שכיבה מוחלטת רק שירותים ומקלחת..?? או אישפוז לאחר התפר?? מה הסכוים שלי...?? את התפר עושה לי פרופ מוכר שטען בפני שהכל תלוי במי שתופר ואיך הוא תופר.. האם זה נכון? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מורכב עם תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעון תאומים מורכב ....שוב

שירלי
    19/10/2016

בת 28 גובה 1.74 משקל 78

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפירת צוואר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/10/2016

ההתוויה לתירת הצוואר אינה ברורה,היות ויתכן שההפלה בהריונך הקודם נבעה מהליך הדילול,והעובדה שמדובר בהיריון של שלישיה.באשר למיומנות הביצוע -הפעולה היה פרוצדורה יחסית פשוטה המבוצעת בד״כ בהצלחה רבה ע״י מרבית הגניקולוגים המומחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון עם תאומים מורכב

שירלי
    19/10/2016

תודה רבה על המענה המהיר והמקצןעי.. שאלה נוספת..
    אני מבינה מדברך שההריון נגמר בצורה כזאת בגלל עצם ההריון עצמו וההליך של הדילןל..בהריון הנוכחי אני צריכה להיות במעקב צמוד לגבי הצוואר? איך אני צריכה להתנהג כדי לשמור על ההריון?
    האם יש סיכויי שההריון הזה יסתיים בזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב היריון קפדני הינו בהחלט מומלץ במצב זה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/10/2016

בכל מקרה עלייך לפעול לפי שיקול הדעת של הרופא או היחדה המטפלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו