מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת יתרת כמות ביציותאיילת20/10/2016
שלום, שמי איילת, אני בת 38, ואני חווה קשיים בכניסה להריון ראשון. לפני כשבועיים עברתי בדיקת אולטראסאונד מיוחדת כדי לבדוק כמה ביציות פוטנציאליות נותרו בי לשם הפרייה באופן טבעי,או הפרייה מלאכותית.
האולטרסאונד העלה כי נותרו רק 13 ביציות פוטנציאליות.
האם אכן ניתן לבדוק דרך אולטראסאונד, או דרך כל בדיקה אחרת, את מספרן המדויק של ביציות שנותרו בגופי בכלל, וביציות פוטנציאליות בפרט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת רזרבה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2016בדיקת הFSH ביום 3-5 למחזור,בדיקת AMH,ובדיקת AFC(מספר הזקיקים הבסיסיים בשחלה בתקופת המחזור הינם כלים להעריך את מצב הרזרבה השחלתית שלך,איכות הביציות מותנית בגילך ,ברקע הגנטי,בהשפעות סביבתיות,במצב ה-BMI שלך,וברקע הרפואי שלך-לקיחת כל הנתונים האלו בחשבון הינה עניין מקצועי שצריך להעשות ע״י רופא הפריון שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני בדיקות
איילת21/10/2016אוקיי, אז הם עשו לי AMH ו-FSH אבל לא זכור לי שעשו לי AFC
להלן נתוני הבדיקות
LH was 10.8, Estradiol – 29 and FSH – 39.3
בדיקת AMH, שנעשתה באולטרסאונד,העלתה יתרה של 13 ביציות פוטנציאליות
האם העדר בדיקת AFC פוגם באבחון? האם עליי לבקש לעשות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רזרבה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016בדיקת ה-FSH מצביעה על רזרבה שחלתית מופחתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
איילת21/10/2016האם,בהתאם לכל הנתונים המסופקים מעלה,אפשר חהניח כי יש טעם לביצוע IVF,או שניתן הרושם כי האופציה הטובה יותר להצלחה היא תרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתקבל הרושם שהסיכוי הריאלי להיריון הינו באמצעות תרומת ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתקבל הרושם שתרומת ביציות הינה האופציה האופטימאלית במקרה הנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)