מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושות הריון שנעלמו בטא בהכפלהאני22/10/2016
היי לפני שבוע גיליתי שאני בהריון בבדיקת בטא
היו לי מס ימים של גודש בחזה ובחילות קלות
ביומיים האחרונים נעלמו לי כל התופעות הריון על אף שהבטא עדיין בהכפלה
האם מעיד על משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר22/10/2016לא מעיד , אך לפעמים לא שכיחות כן.
לכן יש להתאזר בסבלנות עד בדיקת האולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מעיד אבל ? לא הבנתי את המשך תשובתך
אני22/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעתך שאלה חדשה
אני22/10/2016אחרי החזרת 3 עוברים
בטא ראשונה ביום ראשון 16.10 באסותא - 520
בטא שנייה ביום שלישי 18.10 באסותא - 976
בטא שלישית ביום חמישי 20.10 במאוחדת - 974
הרופאה ביקשה לחזור על הבטא פעם נוספת למחרת
עשיתי באסותא ביום שישי - 3158
במעבדה של אסותא העלייה תקינה. מה דעתך קרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה
פרופ` דוד בידר22/10/2016אני לא כל כך מרוצה מעלית הבטא.
העליה מה 18 ל 20 היא לא תקינה.
בכל אופן, היות והורמון ההריון בעליה, יש לבצע אולטרה סאונד כדי לראות מה קורה בדיוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני22/10/2016שתי הבדיקות הראשונות נעשו באסותא והבדיקה השלישית במאוחדת ולכן הרופאה שלחה אותי לבדיקה נוספת יום למחרת במאוחדת
לכן לפי הגרף בבדיקות באסותא הכל תקין
יכול להיות שהמעבדה במאוחדת טעתה?
האם יכולה להיות הכפלה של פי 3 יום אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר23/10/2016הכל יכול להיות ,לכן עד שלא תהיה בדיקת אולטרה סאונד אי אםשר להגיד כלום על המשך ההריון כל עוד בדיקת הבטא עולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר22/10/2016לפעמים כאשר נעלמות תחושות הריון זה יכול להעיד על חוסר התפתחות העובר.
היות ולרוב זה לא כך התשובה הסופית לתקינות הריון היא לאחר בדיקת אולטרה סאונד 10 ימים לאחר תשובה חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני22/10/2016שתי הבדיקות הראשונות נעשו באסותא והבדיקה השלישית במאוחדת ולכן הרופאה שלחה אותי לבדיקה נוספת יום למחרת במאוחדת
לכן לפי הגרף בבדיקות באסותא הכל תקין
יכול להיות שהמעבדה במאוחדת טעתה?
האם יכולה להיות הכפלה של פי 3 יום אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה
אני23/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2016עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני23/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)