מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' דוד בידר הפלות חוזרותשלומית23/10/2016
פרופ' בידר שלום
אודה לך עם תנסה לעזור לי מה אפשר לעשות
בשאלתי אלייך לגבי הפלות חוזרות כתבת לי שאתה חושב שההפלות לא מפקטור 5 ואכן אחיותיי עד סוף חודש 9 היו ללא קלקסן וגם להם יש פקטור 5 ליידן .
הרופא המטפל בי חשב עד עכשיו שכנראה זה היה מקלקסן כי יצא במקרה שעם קלקסן הריון מס' 5 שרד לעומת 4 שלא שרדו באופן רצוף כאשר הייתי בת 33 .
הפרופ' המטפל ביצע את כל הבדיקות האפשריות ואמר לי שבהיסטרוסקופיה שעשה הכל תקין לחלוטין ואין שום פגם ריחמי.
ואכן כן אני מרגישה כאבים עזים שתואמים את זמן ההשרשה גם עם זה מטיפולים או לא מטיפולים בהריונות שהיו.
הפרופ' חושב שיש מצב שמערכת החיסון תוקפת את העובר המופרה אצלי .
מה עושים במצב הזה ? הצלחתי עם כל הקשיים להביא ילדה אך עם קושי והייתי במצב של הפלה מאיית עקב דימום רב
למעשה הצלחתי להרות ללא טיפולים 5 פעמים ורק הריון 1 שרד. חודש שעבר ב-IVF ראשון הריון לא שרד וההפריות שלי מצויינות לדבריי המעבדה
מה אתה חושב שצריך לעשות להחליש קצת את מערכת החיסון בהנחה שהרופא צודק? אני בטוחה בעקבות הכאבים העזים שממש בזמן השרשה יש תגובה קיצונית של הגוף או שאתה חושב שאוליי עדיף להחזיר 3 שאוליי 1 יקלט כי בכל זאת הרחם הוא הכי אופטימלי לעובר שמופרה והאם יש דרך לבדוק את הרחם חוץ מהיסטרוסקופיה וצילום רחם? אציין זרע וכל שאר הבדיקות האפשריות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשרשה
פרופ` דוד בידר23/10/2016אני לא בטוח בכל העניין של התגובה של הגוף להריון.
בכל אופן כדאי לפנות למרפאה להפלות חוזרות בתל הדומר לברור העניין.
אצלנו עושים גם בדיקת בסגנון שאת מציינת.
עד אז תקחי וולטרן או אינדומט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)