התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    חסוי
    19/05/2008

שלום רב.
    בת 37.
    מנסה להיכנס להריון מתורם בבנק הזרע.
    מחזור- סביב 30 יום עם סטיה יום לפה יום לשם.
    לפני מספר חודשים קרה שבאופן חריג וחד פעמי - לא קיבלתי מחזור חודשיים וחצי.
    (עברתי אירוע אישי מלחיץ, עם מתח, שככל הנראה השפיע עלי).
    בתקופה זו, רצה הרופא שלי לוודא שיש ביוץ טבעי , ועשינו מעקב זקיקים בשבוע בו היה אמור להיות הביוץ (ביחס למחזור 30 יום). כמובן שבשבוע זה לא נראה ביוץ (הרי קיבלתי מחזור רק כחודשיים אחרי) ועל סמך כך הרופא המליץ, שאתחיל ההזרעות עם אקיקלומין (התנסח-כנראה שאת לא מבייצת כל חודש).
    בעצתו התחלתי טיפול באקיקלומין, ביצעתי 3 הזרעות עם אקיקלומין שנכשלו. הרירית לא היתה גבוהה.
    החודש, החלטתי, שבטרם אפנה לזריקות, אני רוצה לנסות על סמך ביוץ טבעי.
    ואכן, היה זקיק 21, הורמונים יפים (כך התנסח הרופא בבנק הזרע). הרירית - 5 (כנראה עדיין השפעת האקיקלומין מחודש קודם).
    שאלתי -
    אם חס וחלילה הפעם גם לא יהיה הריון, הייתי רוצה לנסות עוד חודש-חודשיים על סמך ביוץ טבעי, בטרם אתחיל להזריק הורמונים. מה דעתכם על כך?
    האם זו גישה נכונה? האם הזריקות מעלות את הסיכוי להריון או שאם יש ביוץ טבעי זה אותו סיכוי? מה עדיף?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    19/05/2008

אם יש לך מחזור סדיר אני בהחלט בעד לעשות מס' הזרעות על הביוץ הטבעי שלך. התוספת בסיכויי להרות עם הזריקות אינה גדולה ( מ 20 ל 25 אחוז בערך )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו