לפני שאיבה לא מובן גודל רירית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני שאיבה לא מובן גודל רירית
    שלומית
    27/10/2016

פרופ' שלום
    יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
    שאלה 1:
    לאחר הריון כימי התחלתי פרוטוקול חדש לאחר 7 ימי זריקות (6 ימים גונאל 150 ויום אחד מונופור 150) יש 7 זקיקים שהמוביך\ל הוא 19 מ"מ
    מדוע הם גודלים כל כך מהר מגונאל תוך 6 ימים אני אפילו לא מגיעה לפרוטוקול של 8 ימים בדרך כלל?
    וכמה שהרופא מוריד מינון הם גודלים מהר

שאלה 2:
    נאמר לי שרירית הרחם היום 3.8 מ"מ ולפני יומיים הייתה 5.6 איך יכול להיות זקיקים 19 מ"מ ורירית 3.8 שביום השני לווסת היא הייתה 3 מ"מ ולפני יומיים 5.6 לא מובן לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית רחם

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/10/2016

בתנאים כאלו עדיף להקפיא את העוברים ולהחזיר במחזור עם טיפול הורמונאלי תחליפי שיעבה את רירית הרחם לטווח הרצוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי רירית הרחם

שלומית
    27/10/2016

פרופ' אשכנזי שלום
    תודה על המענה אודה לך עם תענה לי על השאלה לגבי גודל הזקיקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיקים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/10/2016

זקיקים בגודל של 19 מ"מ הם בהחלט בטווח הרצוי מבחינת הבשלת הזקיקים,אולם במקרה הנדון אם התנאים ההורמונאליים מאפשרים עוד יום של צמחת הזקיקים הייתי ממשיך את הטיפול עוד יום אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו