כישלון השרשה עקב בעייה במערכת החיסון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כישלון השרשה עקב בעייה במערכת החיסון
    שלומית
    01/11/2016

פרופ' אשכנזי שלום
    קראתי את אשר כתבת שבעיה במע' החיבון זהות אנטיגנית בין בעל לאישה עלולה להיות בעייה שגורמת לכישלון השתרשות ומתן אמיונוגלובולינים תוך ורידי IVIG במועד ההחזרה ומנה נוספת בעת זיהוי דופק עוברי

האם יש בדיקה שמראה שזה מערכת החיסון ?ואיך אני יכולה לבקש מתן אמיונוגלובולינים תוך ורידי?

לדעתי זאת העייה להלות חוזרות אצלי יש כשל השרשה ואני מרגישה שהגוף מנסה לדחות את ההריון בזמן השרשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חייב להיות דימום בעת השרשה

מרינה
    01/11/2016

בוקר טוב. בהריון הקודם שלי הקצר ( הפסיק להתפתח בשבוע 8( היה לי דימום השרשה ביום ה8 והוברים היו בני 3 ימים), מאז כל הניסיונות לא מביאים תוצאה רצויה, השאלה שלי בעצם האם בכל השריון חייב להיות דימום השרשה רק בגלל השהיה לי בפעם הראשונה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשלון השתרשות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/11/2016

הייתי ממליץ שכל בירור והחלטה בנושא צריכה להיות ע״י הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו