מועד החזרת בלסטוציסטים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מועד החזרת בלסטוציסטים מוקפאים
    אמא
    02/11/2016

שלום,
    אני מתכוונת לבצע החזרה של בלסטוציסטים מוקפאים בחודשים הקרובים. כיוון שאני מגיעה מחו"ל על מנת לבצע את ההחזרה, האם יש משמעות למועד ההחזרה מבחינת המחזור החודשי? האם ההחזרה חייבת להתבצע בעת או לאחר ביוץ?

בנוסף, היכן ניתן למצוא מידע על האופציה הטכנית/חוקית להעביר עוברים לחו"ל? (העוברים שלי ולשימושי...)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת בלסטוציסטים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/11/2016

ההחזרה מתבצעת כ-6 ימים לאחר הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אמא
    03/11/2016

תודה על תגובתך.
    תוכל להסביר מדוע מחכים כ6 ימים לאחר הביוץ ולא מבצעים את ההחזרה במועד אחר, למשל ביום הביוץ עצמו?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתרשות בלסטוציסט

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/11/2016

המצב דומה למה שקורה במציאות שבו העובר משתרש ברחם לאחרשהייה של כ5-6 ימים בחצוצרה לאחר הפריית הביצית-בתנאים אלו רירית הרחם כשרה לקלוט את העובר בגלל התפתחות מורפולוגית והיסטולוגית הולמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו