לאחר החזרה של עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרה של עוברים
    שלומית
    04/11/2016

פרופ' שלום
    ברשותך 2 שאלות אודה לך עם טענה לי

שאלה 1
    לאחר החזרה של 3 עוברים עם 8 תאחם דרגה A ללא שברים האם הסיכויי פוחת מבחינת הצלחה לומת עובר ביום ה-5?

שאלה 2:
    היה עוד עובר בעל 8 תאים ללא שברים דרגה A האם זסה טעות היה לא להחזיר 4 עוברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החזרה של עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרה

פרופ` דוד בידר
    04/11/2016

הסיכויים בין יום 3 ליום 5 נמצא בויכוח מתמיד ויש לנהוג לפי התוצאות של המעבדה שבה הרופא שלך עשה את הטיפול.
    באופן כללי אני חא חושב שהסיכויים שלך לא קטנים יותר כאשר מחזירים 3 עוברים ביום 3 לעומת החזרה מאוחרת יותר.
    יש מקומות בעולם שמחזירים רק עובר אחד ביום 5,
    אך שוב זה תלוי במקום והמלצת המעבדה והמלצת רופא המטפל.
    זה לא נכון להחזיר 4 עוברים. אחוז ההריונות לא עולה אלא אחוז מרובי העוברים עולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - גם בגיל 40 לא מומלץ החזרת הרבה עוברים?

שלומית
    04/11/2016

פרופ' בידר

מה קורה עם גיל האישה 40 אז גם לא מומלץ להחזיר 4 עוברים? כי ההיגיון אומר לי שהסיכויי להריון מרובה עוברים בגיל 40 קטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ` דוד בידר
    05/11/2016

אם מחזירים 3 או 4 הסיכויים להריון הםנאותו הדבר רק שיהיו יותר מרובי עוברים.
    בכל גיל אם יש 3 שנראים בסדר לא צריך להחזיר יותר, יש גם שלישיות ורביעיות בגיל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו