נמצא רירית פוליפואידית ביסטרוסקופוה אבחנתית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נמצא רירית פוליפואידית ביסטרוסקופוה אבחנתית
    סיגל
    09/11/2016

שלום רב, ביצעתי היסטרוסקופוה אבחנתית ביום 12 למחזור, הכל היה תקין מלבד "רירית מעובה פוליפואידית". הרופא במהלך הבדיקה אמר שהרירית מעובה כנראה כי אני כבר ביום 12 למחזור (הביוץ הטבעי שלי סביב יום 14-16), אבל מה זה פוליפואידית? האם זה ממצא תקין? האם כדאי לחזור על הבדיקה בשלב מוקדם יותר של המחזור החודשי?
    לציין כי בוסת הרירית שלי דקה באופן תקין, ולקראת ביוץ\החזרה מגיעה לכ-10 מ"מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית

פרופ` דוד בידר
    09/11/2016

אם הרירית שלך יפה וטובה בבדיקת אולטרה סאונד לקראת ביוץ אז למה עשית היסטרוסקופיה.
    פוליפואידית הכוונה לצמיחת רירית ואין משמעות למה שאמרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה

סיגל
    09/11/2016

עשיתי היסטרוסקופיה כי אני אחרי שתי החזרות שלא הצליחו (IVF ראשון). תודה על תשובתך, הרגעת אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרות

פרופ` דוד בידר
    10/11/2016

אי הצלחה להרות אינה מצדיקה ביצוע היסטרוסרופיה, כאשר הרירית נראית טוב באולטרה סאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו