מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי השתרשות בהחזרת בלסטוציסטים מתרומהרונית12/11/2016
שלום לרופאים,אני בתהליך ארוך של תרומת ביצית.בפעם היחידה שנקלטתי (ולצערי עברתי הפלה בשבוע חמש)חשתי כאבי השרשה -התכווצויות חזקות מאוד ברחם הכוללות כאבים עזים וגזים למשך שעתיים -שלוש.יש לציין שכל ההחזרות היו של בלסטוציסטים כך שידעתי בדיוק שהכאבים שהופיעו כעשר שעות אחרי ההחזרה הם כניראה כאבי השרשה,היות שבלסטוציסטים הרי משתרשים תוך כמה שעות.ולשאלתי-האם המקרה הנ"ל מעיד על כך שרק כאשר מופיעים כאבים אצלי ביום ההחזרה משמע שיש השרשה ואם לא ,אזי הטיפול ניכשל??(חוץ מהפעם שנקלטתי בכל הפעמים,שש במספר,לא היו כאבים ולא היה הריון)אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
פרופ` דוד בידר13/11/2016אני לא מכיר תופעה כזו דל השרשה.
הסיבה לכאבים היא אחרת וקשורה לתהליך החזרת העוברים.
תנסי פעם הבאה להחזיר עוברים ביום 3 ואז נראה , באמת, אם עש לך כאבים יומיים לאחר ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה.ובכל זאת,בכל ההחזרות,שש במספר לא היו לי כאבים כלל ולא היה גם הריון.מכאן אני נוטה להסיק שאולי זה לא מתהליך ההחזרה,אחרת היה אמור לכאוב לי כל פעם .ואילו לי כאב רק בפעם היחידה שנקלטתי וממש לאחר 10 שעות מההחזרה,שזהו הזמן המתאים להשתרשות בלסטו.אי לכך התעורר בי החשש שכך גופי מגיב להשתרשות??או אולי ערך הפרוגסטרון שהיה אז 40 נחשב לערך נמוך מידי וגורם לרחם שלי להתכווץ???אני ממש מיואשת אחרי שש החזרות מתרומה וללא הריון.זאת לאחר שבדיקת היסטרסקופיה,צילום רחם,קרישיות הכל תקין.ורירית 8
רונית13/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשה
פרופ` דוד בידר13/11/2016אני לא חושב כמוך ולא יכול להגיד לך מדוע לא נקלטו עוברים.
צריך נתונים של התיק הרפואי והמעבדה כדי להבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי השתרשות בהחזרת בלסטוציסטים מתרומה
רונית13/11/2016תודה רבה פרופסור.האם כדאי לנסות להחזיר עוברים בני שלושה ימים?או שאם החזרה של בלסטו שאלו עוברים גדולים וכביכול שורדים יותר לא הועילה,אזי אין מקום לעוברים בני שלושה ימים?כמו כן,האם כדאי לעשות אבחון גנטי לעוברים מהתרומה על מנת להגדיל סיכויי השתרשות?המון תודות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר13/11/2016כדאי להחזיר ביום 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)