מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי מומלץ לקיים יחסי מין?מירב21/11/2016
לקחתי חצי כדור אקולואמין לחמישה ימים היום הייתי במעקב זקיקים יצא זקיק 26,e2-1894 פוגסטרון פחות מ2,lh-15.6 רציתי לדעת מתי אתה ממליץ לקיים יחסים עם אני לא לוקחת אובריטול ואם אתה ממליץ לקחת אובריטול או שאפשר גם בלי ועוד משהוא רציתי לציין שהרירית שלי 7 האם זה תקין זה היום ה11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקחת אוביטרל ולקיים יחסים מהערב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה יש לי עוד שאלה קטנה
מירב22/11/2016רציתי לדעת אם לקחתי אובריטול בשעה 7 בערב אתמול ולא קיימתי יחסים אתמול כי רק היום אני טובלת אז היום בערב אני יקיים יחסים זה בסדר או שפיספסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ראיתי שענית רציתי לדעת למה צריך את האובריטול לא היה אפשר לתזמן יחסים רגילים בלעדיו לפי הבדיקות דם תוכל להסביר לי זאת פעם ראשונה
סליחה22/11/2016כי היו לי ביוצים במעקבים קודמים שעשיתי לפני שהתחלתי בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר22/11/2016לא חייבים אוביטרל
לפי התוצאות את לפני ביוץ ועניים המקווה מתאים ליום הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מבולבלת תוכל לענות לי...
תודה על המענה22/11/2016אני לקחתי כבר אובריטול בכל זאת אתמול כי אמרו לי שעם לא לוקחים יכול להיות שזה לא יבייץ כי הזקיק גדול גודל 26 אז הוא יוכל להפוך לציסטה עכשיו אני ממש מבולבלת אתה כתבת שהיה אפשר גם בלי אז זה טוב שלקחתי או שהיה באמת אפשר גם בלי כי גם ככה אני מקיימת יחסים רק היום בגלל הטבילה אני לא מבינה אז למה אמרו לי לקחת עם אני גם ככה צריכה לבייץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
פרופ` דוד בידר22/11/2016זה שלקחת , לא קרה שום דבר והביוץ יהיה כפי שאמרתי והאוביטרל לא ישבש שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגידו לי מה לעשות
מרגישה לא טוב23/11/2016אני מרגישה לא טוב מאתמול היה לי כאבי גרון הקאתי הרבה וחולשה אני קיימתי יחסים בכל זאת כי לא רציתי לפספס עד שעשיתי את כל הטיפול אני ממש מפחדת קבעתי תור לרופא אם יש לי חיידק בגרון או משהוא מה אני עושה מותר לקחת אנטיביוטיקה במצב הזה זה בסדר שקיימתי יחסים עם יש לי חיידק בגרון מה לעשות וההקאות יכול להיות שזה בהשפעת האובריטול שלקחתי מה אני יעשה אם הרופא יביא לי אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין כל בעיה בנטילת אנטיביוטיקה ממשפחת הפניצילנים לפי הצורך גם אם את בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)