שאלה חשובה- הריון כימי- סימן טוב?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה- הריון כימי- סימן טוב?
    יסמין
    26/11/2016

לרופאים שלום,
    אני בטיפולי הפריה חוץ גופית כבר כשנתיים שבמהלכם עשיתי 3 שאיבות ומלא החזרות שלא צלחו לצערי
    חודש שעבר עשיתי החזרה והיה לי איחור משמעותי עשיתי בדיקת דם להריון ואפילו לא טרחתי לבדוק. לאחר כשבועיים של איחור קיבלתי מחזור.
    היום, אני ביום ה-15 למחזור ואני במעקב זקיקים על סמך ביוץ טבעי ויש לי זקיק מוביל 15 מ״מ נכון לאתמול.
    היום במקרה , נתקלתי בבדיקת ההריון ההיא וראיתי ערך 14. נדהמתי כי בחיים לא ראיתי ערך גדול מ-2! אחרי בירור מתברר שזה היה הריון כימי.
    השאאלה שלי - האם זה סימן טוב ? האם זה אומר שבאמת משהו עובד שם? כי באמת שאיבדתי תקווה והופ היא חזרה לי בגדול למרות שזה לא השתרש....
    האם זה מבשר טובות?
    אשמח למענה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון כימי

פרופ` דוד בידר
    26/11/2016

לא ציינת את גילך.
    הריון כימי לא אומר כלום אלא אם הגיל גבוה ואת לא מצליחה להרות ובנוסף מגיע הריון כימי ,זה מרמז על רזרבה שחלתית נמוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתייחס למה שכתבת

יסמין
    27/11/2016

אני בת 24. כל הבדיקות שלי תקינות.האם יש לי מקום לדאוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון כימי

פרופ` דוד בידר
    27/11/2016

בגיל שלך את צריכה להרות ויש לחפש הסיבה מדוע לא הרית עד כה.
    בכל אופן סיכוייך, עקב גיל, להרות גבוהים מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו