אני בת 30, פוליציסטית, דימום שבוע אחרי ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אני בת 30, פוליציסטית, דימום שבוע אחרי ביוץ
    פרופ` דוד בידר
    30/11/2016

דר שלום רב
    אני בת 30, פוליציסטית, הפסקתי עם גלולות לפני חצי שנה במטרה להכנס להריון. מאז כל ווסת אורכת כשבועיים וחצי, אחרי כמה ימים יש ביוץ ומקבלת שוב ווסת אחרי 10-12 יום. החודש שוב היה לי ווסת שבועיים וחצי. כמה ימים אחרי עשיתי בדיקת דם ואלה היו הערכים:
    Lh 22.5 Fsh 6.2 Estradiol e2 938 Progesterone 1.6 מזה הבנתי שלמחרת צריך להיות ביוץ. ביום ראשון (5 ימים אחרי ביוץ) האחרון עשיתי בדיקת הורמונים ואלה הערכים: Lh 12.3
    Fsh 3.3 Estradiol e2 612 Progesterone 18.5
    אתמול, בדיוק שבוע אחרי הביוץ היתה לי הפרשה חומה כהה מאוד בתחתונית והיום בבוקר דימום בניגוב. עשיתי היום בדיקת הורמונים ואלה התוצאות:
    Lh 6.7 Fsh 3.2 Estradiol e2 670 Progesterone 22.5 לפי הערך של הפרוגסטרון אני מבינה שהוא בעליה, אז ממה יכול לנבוע הדימום הזה? או שאולי הרמה של הפרוגסטרון לא מספיק גבוהה ובגלל זה הדימום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמם טרום ויסתי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/11/2016

יתכן ומדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב,וחזקה על הרופא שלך שידאג לשפר את התגובה השחלתית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר תודה על התשובה, אך מדוע יש דימום אם הפרוגסטרון עדיין לא צנח?

ענת
    30/11/2016

ואיך אפשר לטפל בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיניין הוא בערכים יחסיים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו