נטילת ויטמנים בטיפולים ובהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נטילת ויטמנים בטיפולים ובהריון
    ח
    08/12/2016

שלום
    אני עובדת כגננת צהרונים ונדבקת בערך כל שבועיים מהילדים בגן, שיעולים קשים, נזלות וכאבי גרון, לפני הטיפולים נטלתי כדורי דקסמול קולד, סירופים ואנטיביוטיקה. האם ויטמין סי יכול לעזור במניעת ההדבקות? קראתי שמותר בהריון עד 85 מיקרוגרם, אם אני אוכלת פירות וירקות שיש בהם ויטמין סי העודפים של ויטמין סי יהיו מסוכנים לעובר? האם מומלץ בכלל ליטול ויטמין סי בטיפולים או בהריון אם אני כבר נוטלת חומצה פולית, זה לא מעמיס כל התוספי מזון האלה? האם ניתן לקחת אותם ביחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להערכתי אתאינך צריכה לקחת תוספת של ויטמין C

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/12/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...................

ח
    08/12/2016

מדוע לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהירון לא נוצר כל חסךשל ויטמין C המסופק על ידי מקורות רבים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...................

ח
    08/12/2016

כתבתי שאני בטיפולי ivf עדיין לא בהריון. עובדת כגננת ונדבקת בכל שבועיים בשיעולים חזקים נזלות וכאבי גרון.
    עד לפני הטיפולים נטלתי דקסמול קולד, סירופים ואנטיביוטקות. לא רוצה לקחת תרופות אלה בזמן טיפולי ivf האם כדאי שאקח ויטמין סי למניעת שפעות והצטננויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה מאוזנת בישראל הכוללת פירות וירקות אינה מצריכה נטילת ויטמין C בנוסף

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו