לכמה זמן תקף Amh?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לכמה זמן תקף Amh?
    ספיר בה
    12/12/2016

היי עשיתי בדיקת Amh בהיותי בת 27 וחצי בתחילת הטיפולים שנה אחרי נכנסתי להריון וילדתי, היום אני בת 30 וחודשיים עם תינוקת בת 11 וחצי חודשים. עשיתי פרופיל הורמונלי ( מצורף להודעה) ואשמח לדעת אם הוא תקין?, שנית האם עלי לחזור על הAmh מאחר ועברו שנתיים ו9 חודשים מהביצוע? שאלה נוספת: הריתי לאחר מחזורים כושלים כשהתגלתה הבעיה נוזל בחצוצרה , היא הוסרה ונקלטתי להריון .. האם יש סיכוי להריון נוסף בהתחשב בגילי 30 ובAmh 0.7??? בששת השאובות שלי שאבו 10,4,3,5,12,7 כל פעם תגובה אחרת אבל תמיד הוו עוברים מעולים ואף מוקפאים .. עברתי 6 שאיבות מתוכן 2 החזרות מוקפאים ועוד 3 מוקפאים מהסבב האחרון אחרי כריתת החצוצרה( הם אי שם באסותא). הרופא שניתח אותי אמר שאני יכולה להיקלט טיבעי כי החצוצרה הוסרה, האם יש הריונות טבעיים לאישה בת 30 עם Amh 0.7?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכמה זמן תקף Amh?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטטוס פריוני

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/12/2016

כל הנתונים שלך בטווח התקין,בהחלט קיים סיכוי גם להיריון ספונטאני,ה-AMH טוב בדרך כלל ל-5 שנים קדימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה , אעדכן :-)

ספירבה
    12/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו