בדיקת ביוץ לאחר אובריטול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת ביוץ לאחר אובריטול
    למה אולטרסאונד לא יכול להזיק?
    24/12/2016

לקחתי אקקלואמין החודש וביום חמישי לקחתי אובריטול אמרו לי לבוא ביום שני לבדוק עם היה ביוץ לבדיקת דם ואולטרסאונד 1.לא הבנתי למה צריך לבדוק ביוץ האם האובריטול לא מבטיח זאת 2.למה אולטרסאונד במידה ונקלטתי זה לא יכול להזיק מה בעצם רוצים לראות באולטרסאונד 3.האם אפשר להסתפק רק בבדיקת דם בלי אולטרסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ביוץ לאחר אובריטול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוביטרל

פרופ` דוד בידר
    25/12/2016

תמיד יש ביוץ אחרי אוביטרל ולכן לא הבנתי למה זימנו אותך.
    היות וכל הטיפול לא בפנינו קשה לדעת איך הייתה השתלשלות המחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גישתו של הרופא המטפל בקשר לבדיקת הדם כ-3 ימים לאחר מתן האוביטרל אינה ברורה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה

תודה על התשובות
    26/12/2016

רציתי לדעת אם אתם חושבים שאני צריכה ללכת כמו שהרופא אמר אחרי הטיפול שעשיתי החודש פשוט זה פעם ראשונה ואני לא מבינה אני קראתי הרבה בפורומים על תמיכה האם זה משתייך גם אלי אם עושים טיפול של אקקלואמין ואובריטול צריך לבוא אחרי כמה זמן ולבדוק משהוא תוכלו להסביר לי או שצריך רק לחכות ולראות אםיש הריון או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/12/2016

ניתן לבצע בדיקת פרוגסטרון כ-7 ימים לאחר זריקת האוביטרל לצורך הערכת עוצמת הביוץ,מלבד זאת ניתן להמתין ולראות אם הטיפול עלה יפה או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו