מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת אולטרסאונד ובדיקות דםשרה27/12/2016
שלום רב,
אני לפני החזרת עוברים מוקפאים ( על בסיס מחזור טבעי)בע"ה. רציתי לדעת איך הבדיקות הנ"ל מתפתחות:
ביום ה 3 למחזור-
רירית - 2.1, זקיק בודד- 9.5
P- 0.65
E2- 114
LH-4.5
ביום 10 למחזור- רירית 6.4 זקיק בודד 13.4
P-0.21
E2-281.4
LH-19.6
ביום 12 למחזור- רירית 6, לא נראה זקיק
E2- 177.8
P- 1.11
LH- 51.7
איך זה שנעלם הזקיק? והאם אני קרובה לביוץ? האם יש להמשיך בבדיקות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם דהליך הביוץ שלך צפוי תוך 28 24-שעות מהבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שרה28/12/2016שלום רב, אם העוברים בני 3 ימים, חייבים להחזיר תוך 3 ימים מהביוץ? ואם זה נופל על יום שבת מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדון עם הרופא בנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שרה29/12/2016האם מותר לקיים יחסים לפני החזרה של מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שרה29/12/2016בדיקות דם מהיום- E2- 124.8. P- 4.12. LH- 15.7.
בUS- רירית 6.8 וזקיק בודד 16.1.
לאור הבדיקות הקודמות גם ששלחתי מקודם, אני מניחה שכבר היה ביוץ. העוברים המוקפאים בני 3 ימים וההחזרה לפי החישוב שלי תהיה בשבת. מכיוון שזה לא אפשרי בשבת האם אפשר להפשיר אותם ולגדל אותם לבלוציסט ואז להחזיר אותם ביום הרביעי לביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרה30/12/2016לגבי הבדיקות דם, למה הE2 יורד והזקיק 16.1. אין סינכרון בין הבדיקות. הבדיקות הקודמות נמצאות בהודעה הראשונה. האם תוכל לצפות בהם ולהגיד לי מה קורה כאן? ומה ההמלצה שלך להמשך. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התגובה ההורמונאלית שלך אינה תואמת הליך ביוץ מובהק הן מבחינת גודל הזקיק ,עובי רירית הרחם ורמות ההורמונים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות. המשך שאלה.
שרה30/12/2016תודה על התשובות. אז מה עושים? מה המלצתך?
זה על בסיס מחזור טבעי היות ולא מומלץ לי הורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכול אפשרי,עלייך לדון בכך עם הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרה01/01/2017שלום רב,
היום ביצעתי שוב US ובדיקות דם, להלן התשובות-
E2-221.3
P-11.49
LH-11
באולטרסאונד-רירית סדירה 6.4.
שרירן S/S בפונדוס 16*24 מ"מ- ממצא לא חדש.
מימין ללא זקיקים. משמאל זקיק בודד 19.4*17.4 מ"מ.
ללא נוזל חופשי.
לאור הבדיקות הקודמות שמופיעים בהודעותיי, אשמח לשמוע את חוות דעתך ומה המלצתך. האם ניתן לבצע החזרה של עוברים מוקפאים? יש לציין שאני בת 48 וזה על בסיס מחזור טבעי . אשמח לשמוע מה דעתך? והאם יש סיכוי להחזרה עכשיו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
שרה01/01/2017שכחתי לציין שהיום זה יום 17 מהמחזור.
הרירית דקה ,ומסתבר שבייצת כבר,הייתי שוקל לדחות את הטיפול במחזור הנוכחי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שרה02/01/2017תודה. רציתי רק לדעת במחזור הבא אתה חושב שאוכל להמשיך טיפול במחזור טבעי או שאצטרך לקחת הורמונים?
אני אמורה לקחת מדבקות אוורל אך רופא כירורג לא כל כך ממליץ לי. מה המלצתך? יש סיכוי בגיל 48 עם מחזור סדיר לעשות החזרה של עוברים מוקפאים במחזור טבעי, ולאור הבדיקות ממחזור זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אופן הטיפול בך חייב להיות לפיתפיסתו של הרופא המטפל שלך שמכיר אותך מקרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)