מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 34 אמנוראה לא מוסברתשושנה12/01/2017
שלום רב,
אודה לכם מאוד אם תתייחסו -
אני בת 34. ילדתי לפני 5 וחצי. משך השנה הראשונה לקחתי גלולות למניעת הריון והיו לי מחזורים. אחרי שנה שמתי התקן לא הורמונלי ומאז כ4 וחצי שנים לא קיבלתי מחזור!
היה לי פרולקטין גבולי כ750. השאר תקין.
גילו אצלי מאקרואדנומה בהיפופיזה. לפני חודש וחצי הוציאו לי את רובה בניתוח. הפורלקטין ירד ל200. שאר ההורמונים תקינים. אך המחזור לא חזר. בנוסף התחילו לי בשבועיים האחרונים גלי חום כמה פעמים ביום. מה אני אמורה לעשות או מה לבדוק כדי שהמחזור ישוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר13/01/2017מה בדיקות ההורמונים מראות?
תשלחי בדיקות FSH ו E2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הנה תוצאות בדיקת ההורמונים
שושנה13/01/2017FSH 6.5
E2 128
TSH 1.2
T3 FREE 3.7
T4 FREE 10.0
LH 2.8
PROLACTIN 204
0.9>TESTOSTERONE-TOTAL
CORTISOL-BLOOD 336
אני מזכירה שוב שהילד שלי בן 5 וחצי ויכול להיות שבעצם מלידתו לא היה לי מחזור טבעי (אלא רק עם גלולות בשנה הראשונה).
האם אני בתקופת 'גיל המעבר'?? מלחיץ אותי גלי החום. אין שום רמז למחזור. מה לעשות? תודה ענקית על התייחסותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת
פרופ` דוד בידר13/01/2017יש לך שחלות פוליציסטיות וחוסר ביוץ ואפשר בנקל לטפל בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו אבחנה מוחלטת או
שושנה15/01/2017שיכול להיות שאלו שינויים בעקבות הסרת חלק מהגידול בהיפופיזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה
פרופ` דוד בידר16/01/2017לפי הערכים של ה FSH זה לא, אך זה לא משנה כי הטיפול הוא אותו הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכים של FSH בשנה האחרונה עד לניתוח
שושנה16/01/2017אני כ"כ עייפה מהתרוצצויות בין נוירוכירורג, יעוץ גנטי, אנדוקרינולוג וMRI שכבר אין לי כוח ללכת לרופא נשים.
הייתי אופטימית וחשבתי שאחרי הניתוח כשהפרולקטין ירד שבוע ושבועיים והמחזור יחזור.
בכל אופן אם אפשר לשאול -
1. עם כל ההיסטוריה הזו - לאיזה רופא אני צריכה ללכת רופא נשים/פריון או גם וגם וכדו'?
2. בדקתי את הFSH שלפני הניתוח -
חודש לפני - 8.3
חצי שנה לפני - 7.3
לפני שנה - 6.2
שאלתי - האם זה משנה את מה שאמרת? מה הערכים התקינים של FSH ?
תודה וסליחה על האריכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערכים תקינים ומצויים בטווח ההשתנות המקובל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוםא
פרופ` דוד בידר17/01/2017לרופא פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)