כאבי מחזור ממושכים לפני הוסת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור ממושכים לפני הוסת
    איילה
    14/01/2017

שבוע טוב.
    מספר חודשים מנסה להרות באופן טבעי לפי תזמוני מעקב ביוץ. בחודשי קיום היחסים אחרי מספר ימים, לפחות שבוע לפני קבלת הוסת מתחילים לי כאבי מחזור טורדניים שנמשכים 7-10 ימים עד קבלת הוסת. בעבר היו לי כאבים לזמן קצר מאוד ביום הראשון לוסת וזהו.
    יש לכם רעיון מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם זה מרמז להפריה וספיגת ההריון? ...טרם הריתי
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבר מותנה בתגובת הרחם לשינויים ההורמונאלים המתרחשים בשלב הלוטאלי שלאחר הביוץ

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/01/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר???

איילת
    15/01/2017

לא ברור לי העניין, עד לפני כן , ללא קיום יחסי מין , לא היו לי כלל כאבים שכאלה.
    ולמה זה אורך שבוע-10 ימים? אם זה עניין ביוץ זה לא משהו של יום/יומיים??

שוב, תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוהי תגובה פיסיולוגית צפויה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/01/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו