חוסר סינכרון בין בדיקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוסר סינכרון בין בדיקות
    מירי
    25/01/2017

שלום רב,
    ביום 9 למחזור הE2- 41.8
    p-1.14
    LH-23.6 רירית-5
    ביום 16 למחזור E2-48.2
    P-1.51
    LH-41.7 רירית-8
    אין זקיקים. וזה על בסיס מחזור טבעי.
    האם יתכן שהE2 לא עולה והרירית כן? לדעתי אין ממש סינכרון בין הבדיקות. מה דעתכם? והאם יש ביוץ?
    הומלץ לי על 2 מדבקות אוורל -ביחד 100 בו זמנית כל יומיים ולהתחיל אוטרגוסטן 400*2 לשלושה ימים ואחר כך הפשרה.
    האם זה לא מוגזם- אם אני אקח מדבקה אחת כל יומיים ואוטרגוסטן אחד בבוקר (של 200 ) ואחד בערב האם מניסיונכם גם יכול להיות אפקטיבי( היות ולא מומלץ לי הורמונים). ולמה צריך הורמונים אם הרירית בסדר? אני מבולבלת מכל הבדיקות . אשמח לקבל הסבר וחוות דעת נוספת. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סינכרון בין בדיקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינכרון

פרופ` דוד בידר
    25/01/2017

תהליכי הביוץ שלך לא תקינים והטיפול שהציעו לך הוא לא נכון.
    עליך לפנות לרופא פריון שיסביר לך מה קורה ומה צריך לעשות אחרת העוברים שלך ירדו לטמיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה

מירי
    25/01/2017

תודה על המענה המהיר. תוכל להסביר לי בבקשה בקצרה מדוע לא תקין ומה עלי לעשות. זה דחוף כי אני אמורה להתחיל מחר עם ההורמונים. הרופא הסביר לי שאם אין זקיקים אפשר להיעזר רק ברירית שהיא תקינה ולקחת אוורל ואוטרגוסטן. אבל לא הבנתי למה לקחת אוורל אם הרירית בסדר -8 מ"מ . מה האוורל אמור לעשות?
    ואם אין זקיקים ואין ביוץ אי אפשר להחזיר עוברים מוקפאים?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיוף

פרופ` דוד בידר
    26/01/2017

שלחתי לך תשובה במיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו