מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טעות אנוש בהחזרת עוברים מופריםגלית25/01/2017
פרופ' שלום
נמצאת בטיפוליי פריון עכשיו קראתי שנעשתה טעות אנוש בבית חולים ברזיליי והוחזרו עוברים עם ביציות למטופלת שהבייציות היו של מטופלת אחרת.
האם זה משהו נדיר מה שקרה? האם יש מספיק בקרה במעבדות לאחר שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות אנוש
פרופ` דוד בידר25/01/2017הדבר נדיר ביותר ולא קורה.
טעות כזו היא נדירה ויתכן כאשר יש שני שמות זהים.
אי אפשר לדעת מה בדיוק קרה במקרה שאת כותבת על בית החולים ברזילי .
היום יש בקרה מאוד טובה כדי שלא יטעו בדברים האלה .
אני לא חושב שאת צריכה לחשוש כי היום העניין של ההפריה וכל הקשור בה מבוקר מאוד מאוד טוב.
יחידת ההפריה בברזילי היא יחידה בסדר גמור וגם דם הדברים נעשים כמו שצריך.
היות ואני לא יודע בדיוק על מה מדובר ומה קרה אני יכול להרגיע אותך שזה לא קרה שנים רבות ואני לא זוכר שישנן טעויות בנושא.
אך כמו בכל דבר שמבוקר בצורה טובה מאוד יכולה ליפול טעות אנוש נדירה ובכל מקום.
בכל אופן אין מה לחשוש, במיוחד עכשיו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון פועה
אני31/01/2017תכירי את מכון פועה, השגחה ופיקוח על כל הענין הזה.
דתיים מקפידים על זה וגם חילונים משתמשים בשירות,
יזיק זה בטוח לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפועה
פרופ` דוד בידר31/01/2017פרסומת לא במקום.
בכל טיפול רפואי יש ללכת לפי נוהלים ולא צריך להכניס גוף נוסף על מנת להכביד את הנטל הכספי על המטופלים.
לפי מה שנכתב כאן הרי שבכל פעולה רפואית עדיף שתהיה השגחה מלמעלה.
כמי שעובד שנים רבות במיילדות , נשים ופריון, אני כותב כאן בבטחון שאם הרופא אחראי, והצוות מיומן ,טעויות לא צריכות לקרות.
כאשר פועה נמצאת במקום אין השגחה זו מונעת טעויות היות וכל הנתונים נמצאים בידי הצוות המבצע.
לכן עדיף שתשתמשו בנו כמשגיחים ולא באנשים הבאים מבחוץ.
אין לי שום התנגדות לפועה, אלא לנצל את המקרה שקרה לפרסומת לגוף
שאיננו אחראי על הפעולה הרפואית הוא לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעיסוקי רב השנים בתחום,איני רואה כל ערך מוסף לשירות זה,מעבר להנחיות לביצוע החזרה המבטיחות שאירוע מהסוג המדובר לא יתרחש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם לא יועיל
סיגל01/02/2017זו האשליה שאנשים שאין להם כל קשר והבנה לתהליך הרפואי וכל גישה לנתוני המטופלות כביכול יכולים למנוע טעויות, אשליה שנמכרת למטופלות, במקום להרגיע אותן כמו שעשו הרופאים כאן. זה פשוט עוד גוף בשרשרת הגופים הדתיים שקמים פה כל שני וחמישי ומתיימרים למכור גאולה להמונים מכל מיני צרות, אמיתיות ומומצאות לחלוטין, כי אין להם שום תוצרת מוחשית למכור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)