התייעצות על תחילת טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות על תחילת טיפול
    נעמי
    29/01/2017

שלום דר לפני שבועיים יום שישי קיבלתי מחזור לאחר טיפול שכשל. ביום השלישי למחזור התחלתי פרוגינובה להחזרת בלסטוציט מוקפא... לאחר 3-4 ימים אושפזתי בבית חולים עקב דלקת שלא קשורנ לטיפולים.. לאחר התייעצות עם הרופא שלי החלטנו להפסיק את הטיפול (הפסקת פרוגינובנ אחרי 7 ימים) ולהבריא להתחזק ולהתחיל במחזור טיפול הבא. הפסקתי את הפרוגינובה ביום שני שבוע שעבר וביום שישי האחרון החלו התכווצויות בבטן ובערב הופיע דימום קל על התחתונית. ביום שבת האחרונה שוב התחיל דימום קל עד היום(יום ראשון) . חשוב להדגיש שזה דימום קל ואני מחליפה פעמיים שלוש תחתונית ביום. שעדכנתי את הרופא הוא אמר שזה הרירית הדקה שנשרה עקב הפסקת הפרוגינובה למרות שחלפו רק שבועיים מהמחזור האחרון ולקחתי רק 7 ימים. הוא מעוניין להתחיל טיפול חדש מהדימום הקל הנוכחי... אומר שזה כמו מחזור לכל דבר. ונתן הוראות טיפול של פרוגינובה החל מהיום לבניית רירית חדשה לקראת החזרת בלסטןציט. הדימום הקל עדין נמשך. השאלה שלי האם אתה חשוב שזה נכון להתחיל את הטיפול או חשוב להמתין לוסת רגילה לחודש הבא? חשוב לומר שאני עכשיו מספר כשלונות רבים ואיני רוצה לעבור סבב נוסף אם עצם התחלת הפרוגינובה מהיום יכולה להפריע לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות על תחילת טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט ניתן להתחיל עם הטיפול כפי שהרופא המטפל שלך הנחה אותך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/01/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו