שאלה בענין טיפול מסוים בזמן הזרקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בענין טיפול מסוים בזמן הזרקות
    ליה
    12/02/2017

שלום וברכה, אני כרגע נמצאת בשלב של הזרקות לפני שאיבה, הזריקות שאני מזריקה כל יום הם דקפפטיל וגונאל, (היום בערב זה היום הרביעי שטני אזריק גונאל) בשל המלצת רופא משפחה בגלל תולעים שנמצאו לילד גם אני נאלצתי לקחת ורמוקס, לקחתי פעמיים בהפרש של יום. רציתי לדעת אם יכולה להיות השפעה על הביציות או על העוברים שיווצרו מאחר וזה נלקח גם כשאני מזריקה גונאל(שלשום ואתמול)?
    בנוסף רציתי לדעת אם מותר לעשות טיפול הסרת שיער בלייזר באיזור המפשעות בשלב זה של הטיפול בזריקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני הדברים לא מומלצים בשלב זה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בענין הורמוקס

ליה
    12/02/2017

תודה על תגובתך, מה לעשות עם זה שכבר לקחתי שני כדורים של ורמוקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה מסוכן?

ליה
    12/02/2017

אני פשוט חוששת ,האם יכול להגרם מזה נזק לעוברים העתידיים חלילה אם לקחתי בשלב זה שני כדורים(אתמול ושלשום)?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק לקחת את התכשיר מכאן ואילך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו