מעקב זקיקים לאחר גונל F 50 מ"ג

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים לאחר גונל F 50 מ"ג
    ih
    12/02/2017

שלום, אני בת 39, עברתי היום, יום 9 למחזור, מעקב זקיקים לאחר 5 ימי גונל F ונצפו שני זקיקים בגודל 15 ו- 19. מתי אני אמורה להזריק אורביטראל ומתי צפויה ההזרעה? תודה רבה מראש על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חהערכתי אוביטרל ינתן מחר,וההזרעות יבוצעו ביומיים העוקבים לזריקה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ושאלת המשך

ih
    13/02/2017

הונחיתי להזריק בערב השישי גונאל F במינון 100 מ"ג, היום בבוקר עשיתי מעקב נוסף והזקיקים שנצפו- 18 ו- 14.5 (קטנו מעט). ערך E2 535 (יום לפני כן 422) ופרוגסטרון 1.4 (יום לפני כן 1.2). נאמר לי להזריק הערב עוד מנה של גונאל 100 ומחר (יום ג') אוביטרל. ההזרעה נקבעה ליום ה' בבוקר.
    האם התזמון נכון? האם להזריק אוביטרל מחר בערב (בשעות שהזרקתי עד כה את הגונאל- 22:00)? תודה רבה מראש על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעלי לפי הוראת הרופא המטפל

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו