מתחילה היום זריקות לקראת טיפול ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתחילה היום זריקות לקראת טיפול ivf
    מור
    27/02/2017

אני בת 30 ואנחנו מנסים יותר משנה להיכנס להריון. אני מעשנת בשעה האחרונה עד 10 סיגריות ביום יש ימים שאני מעשנת 4 סיגריות.. לפני כשנה וחצי הפסקתי עם צ'מפיקס. אני מאוד מפחדת שאני לא אצליח להפסיק לעשן. ואני יודעת שיש לזה השפעה על הפוריות ועל איכות הזרע והשרשת העובר. היום בערב אני מתחילה זריקות ווגם ככה זה מלחיץ אז גם להפסיק לעשן.. החלטתי שאני עד השאיבה מעשנת רק 3 סיגריות ביום וביום השאיבה מפסיקה לעשן. ברצוני לדעת האם עישון עם הזריקות לפני השאיבה מזיק לתהליך? האם האחוז שלי להיקלט פוחת כתוצאה מעישון 3 סיגריות? אשמח לקבל תשובה בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון

פרופ` דוד בידר
    27/02/2017

לאימפריה לתהליך אך כדאי מאוד לנסות להפסיק לעשן, כי הבעיה העיקרית היא בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה היום זריקות לקראת טיפולי ivf

מור
    27/02/2017

לא ענית לי לגבי השאלה האם 3 סיגריות לפני שאיבה מזיקות לתהליך של השאיבה יותר מהרגיל? והאם הסיכוי לא להיקלט בהחזרה של העוברים יכול להיות כתוצאה מסגריות שעשנתי לפני השאיבה?
    ברור לי שעכשיו אני מנסה להפסיק ככל הניתן אבל עדין עדיף לי לעשן סיגריה אחת ולהיות יותר רגועה שכן גם לחץ זה לא טוב לתהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעישון במועד השאיבה אין השפעה מיידית,השפעת העישון על איכות הביציות הני מצטברת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו