סוף סוף לפרוק, רק רוצה לשתף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סוף סוף לפרוק, רק רוצה לשתף
    כל כך כמהה
    27/02/2017

שלום לכולם.....
    אני פשוט אתחיל מהתחלה....לפני 6 שנים התחלתי הזרעה 1 ולא צלח אז הרופאים החליטו שישר נעבור לאי וי אף ואכן בטיפול הראשון זה צלח ועוד תאומים (לא הייתה מאושרת ממני) היום הם בני 6 בן ובת.
    בערך שנה אחרי שהם הגיעו לעולם התחלנו שוב עם הטיפולים(ידענו שזה יהיה תהליך ארוך) ואז אחרי שנתיים שניסנו ללא הצלחה אכן הגיע הרגע שבישרו לי שהבטא חיובית(הייתי בהלם כי הייתי במחזור,התחלתי להתווכח עם האחות )בשבוע ה7 נכנסו לבדיקה אצל הרופא והוא רמר שהוא רואה שק אבל אין עובר ושנחכה עוד שבוע יכול להיות שיתפתח. לא התפתח והלכתי לגרידה. מאז אנחנו מנסים ללא הצלחה ,למרות שהפעם האחרונה שניסינו היו עוברים מדהימים(וגם האחות מהמעבדה שהחדירה לי אותם פנימה אמרה "עוברים מדהימים אין סיכוי שאין הריון",שהייתי בטוחה שהפעם יהיה הריון אבל זה לא.
    בוסת הבאה אני מתחילה סבב נוסף(ה-7 במספר מקווה שיהיה אחרון לשנה).יש כאלה שאומרים לי אבל כבר יש ל 2 ילדים ועןד בן ובת והצלחת בפעם הראשונה של הטיפול מה את רוצה יש כאלה שאין להם בכלל. אני מודה לה' כל יום על מה שהביא לי והם הסיבה שאני ככ כמהה לעוד פשוט טעם של עוד...
    אני כבר מתחילה לחשוב שהגוף שלי בוגד בי אגב הבעיה היא בזרע.
    רציתי לשתף כי אין לי את מי(צריך מישהו שעובר את אותו התהליך רק הוא יכול להבין אותך ואת הכשלונות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההתנדה תמיד משתלמת-נשאר לאחל לך הצלחה בקרוב

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיבוק גדול!

גלית
    27/02/2017

יקירה, טיפולים זה אף פעם לא קל, גם כשיש ילדים בבית. תחושת הכישלון שמלווה כל תשובה שלילית שמקבלים היא כואבת ובלתי נסבלת. אין פתרונות קסם לקושי הזה, רק סבלנות והתמדה.
    מניסיוני ראיתי שעוזר מאוד לנסות לשחרר את הדחף לשלוט במצב, לנסות להפנים שאלו דברים שאין לנו שליטה עליהם, כלומר כמובן שיש דברים שאפשר לעשות כדי לשפר את הסיכויים ובשביל זה יש לנו את הרופאים שידריכו אותנו, אבל אחרי שעשית כל מה שהיית צריכה - זהו, מנקודה זו והלאה זה כבר לא בשליטתך וכמה שלא תילצחי זה לא יתרום ולא ישנה כלום.
    אני מצאתי שהמחשבה הזאת מאוד עזרה לי בהחזרה האחרונה, אחרי ההחזרה פשוט באופן מודע "סירבתי" להיות בלחץ כי אמרתי לעצמי שזה ממילא לא יעזור. ההחזרה נקלטה אגב, ואז ההריון הפסיק להתפתח, עברתי הפלה, התאבלתי ובכיתי אבל זהו - קמתי שוב ואני רק מחכה כבר לחזור לטיפול.
    שולחת לך עוד חיבוק גדול של הזדהות ותמיכה, והרבה הרבה כוחות להמשך. אמן שהסבב הבא יהיה המנצח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו