דימום כמו מחזור לאחר שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום כמו מחזור לאחר שאיבה
    אני
    06/03/2017

שלום, עברתי שאיבה לפני 6 ימים (לתרומה), ונאמר לי שאני אמורה לקבל מחזור בעוד שבועיים. אתמול, פחות משבוע אחרי השאיבה התחיל דימום בהפתעה ובזרם של ממש. כמו מחזור. האחות בטלפון אמרה שזה כנראה מחזור ולא קשור לשאיבה אבל אני יכולה ללכת לבדוק את זה. היום הלכתי למיון ולפי הבדיקה הרופא אמר שאין נוזלים בבטן, אבל הרירית שלי לא בגודל של מחזור ושהדימום כנראה תוצאה מאוחרת מהשאיבה. הכמויות הן גדולות.. איך להתייחס לעניין הזה? קיוויתי שזה מחזור אבל מה פתאום כמויות כאלה של דם מהשאיבה? תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה מדובר על רקע אחר לדימום-הבעיה מחייבת בירור

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/03/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

אני
    06/03/2017

איזה רקע אפשרי יכול להיות? ומה הכוונה בבירור - ללכת שוב למיון?.. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת לרופא המטפל

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו