הריון אחרי הפלה טבעית?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון אחרי הפלה טבעית?
    דנית
    11/03/2017

שלום רב.לפני מספר שבועות עברתי הפלה טבעית מוקדמת בשבוע 6.עברו 23 ימים מאז שהביטא היה 182 ו-19 ימים מאז שהוא חזר להיות כמעט 0(הוא היה 12).היום הרגשתי"סימנים"ראשונים של מחזור האם יתכן שניקלטתי שוב להריון מיד אחרי ההפלה וה"סימנים"הם דימומי השתרשות?
    הערה:יש לציין שכל המחזורים שלי ב9-10 החודשים האחרונים לפני ההריון הנ"ל שנפל היו בני מינימום 25 עד 30 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון אחרי הפלה טבעית?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הספקולציה שלך לא נראית סבירה בנסיבות המקרה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/03/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורכי מחזורים אחרי הפלה טבעית

דנית
    12/03/2017

אכן התברר שזהו מחזור ולא דימומי השתרשות.אומנם המחזור הראשון הגיע מוקדם יחסית אחרי ההפלה(פחות זמן מאורכי המחזורים הממוצעים בכמעט שנה שלפניה)-אך האם אני יכולה לצאת מתוך הנחה שהמחזור שהתחיל אחרי הווסת הראשונה שאחרי ההפלה יהיה דומה באורכו למחזורים שלפני?(כלומר בן 25 עד 30 ימים)?ואם כך-מתי כדאי להתחיל את בדיקות הדם והאולטרהסאונד של המחזור הנוכחי כדי להיקלט שוב?חשבתי לעשות את בדיקת הדם הראשונה ביום התשיעי לזיהוי מועד הביוץ(ואם צריך אז גם ביום ה10 או ה11)ואת אולטרסאונד מעקב זקיקים לבצע ביום ה-12.האם ה"תכנית"שלי טובה או שיש המלצה טובה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לאחר הפלה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/03/2017

במחזור העוקב להפלה יש חהתחיל את המעקב לקראת היום ה-10 מהופעת המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם ו/או אולטראסאונד זקיקים

דנית
    13/03/2017

בהמשך לתשובה"מחזור אחרי הפלה"-אני מתכוונת לעשות בדיקות דם ואולטרהסאונד זקיקים לזיהוי מדויק ככל האפשר של הביוץ במחזור הנוכחי כדי לא להפסיד אותו.אז ב10 לחודש בצהרים התחילו סימני מחזור והוא עצמו התחיל להיות משמעותי ב11 לחודש בבוקר.כמובן שיותר נול לי לעשות בדיקות דם ולא אולטראסאונד אבל אעשה כל מה שצריך.
    אני מתכוונת להתחיל את בדיקות הדם ב19 לחודש בבוקר.ואין לי בעיה לעשות כל בוקר אחרי ה19 בדיקת דם.את האולטרה סאונד זקיקים חשבתי לעשות רק ב22 לחודש בבוקר.למרות שזה לא כל כך נוח לי לעשות אולטראסאונד ובהנחה שבדיקות דם אני יכולה לעשות על בסיס יומי החל מה19 לחודש-מה תציעו לי לעשות בכל יום החל מה19?והאם יש צורך לעשות ביום מסויים גם בדיקת דם וגם אולטראסאונד?(ואם כן-באיזה תאריך בחודש).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטראסאונד

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו