מעקב זקיקים לקראת החזרה על ביוץ טבעי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים לקראת החזרה על ביוץ טבעי
    סיגל
    15/03/2017

שלום רב, אני נמצאת במעקב זקיקים לקראת החזרת עוברים על ביוץ טבעי. בבדיקה אתמול היה לי זקיק 18 מ"מ ואסטרדיול 380, היום פתאום הזקיק בגודל 23 מ"מ!!! ואסטרדיול 585, רירית 8.6 מ"מ. קיבלתי הוראה להזריק אוביטרל היום וההחזרה מתוכננת ביום שני.
    האם האסטרדיול לא נמוך מדי ביחס לגודל הזקיק? האם הגיוני שזקיק גדל ביום אחד מ-18 ל-23 מ"מ?
    אולי חשוב לציין שאני כחודש וחצי אחרי הפלה עם ציטוטק, כמובן שהבטא התאפסה כבר מזמן ואחרי הווסת כל ההורמונים היו תקינים. כמו כן בשבוע האחרון הייתי מאוד מצוננת, עם חום גבוה והרגשה כללית רעה מאוד וכעת לוקחת אנטיביוטיקה. האם יכולה להיות למחלה ו\או לאנטיביוטיקה השפעה על תהליכי הביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים

פרופ` דוד בידר
    15/03/2017

חסרה בדיקת פרוגסטרון.
    על פניו נראה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגסטרון היה נמוך מ-2 לאורך כל המעקב, גם היום

סיגל
    15/03/2017

אז האסטרדיול לא נמוך? ומה עם הקפיצה המוזרה מ-18 ל-23 מ"מ ביום אחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגסטרון

פרופ` דוד בידר
    16/03/2017

אז זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו