ביוץ פעמיים בחודש, הייתכן?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ פעמיים בחודש, הייתכן?
    גילי
    16/03/2017

שלום, בת 41.5 עם שני ילדים..פוריה ללא בעיות בכניסה להריון, ביוצים ומחזורים קבועים. החודש ביום 7 כבר היה לי זקיק 24 וגם לפי בדיקות הדם היה קרוב לביוץ. ביום 8 בערב הזרקתי אוביטרל בכדי לנסות לדחות קצת את הביוץ אך כנראה הזרקתי מאוחר מידי כי למחרת.. ביום 9 כבר הזקיק נעלם והערכים בדם השתנו כמו אחרי הביוץ (אסטרדיוןל ירד ממעל 1000 ל359 והפרוגסטרון עלה. עברו חמישה ימים והרגשתי תחושות של ביוץ שוב. הלכתי להבדק ולהפתעתי שוב זקיק גודל 18 באותה שחלה ובבדיקות הדם האסטרודיול שוב טיפס ל1000 וקצת אך הפרוגסטרון גבוה סביב 50 והlh נמוך 3.5
    מה קרה לגוף שלי? האם יתכן שני ביוצים בחודש? האם אני יכולה להכנס להריון מהפעם השניה?
    אשמח לתשובה..תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא סביר,מדובר במצב לאחר ביוץ

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/03/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ פעמיים בחודש

גילי
    17/03/2017

תודה לך על המענה הזריז..אני עדיין לא מבינה מה קורה כאן. היום הלכתי שוב למעקב..הזקיק גדל מ18 ל21 בבדיקות הדם הe2 עלה כבר ל1700 שזה בהחלט מצב רגיל של ביוץ אצלי.
    לעומת זאת הp גבוה מאוד סביב 45 והlh ירד עוד ל1.5
    אז אם זה לא יתכן שאני מבייצת פעמיים בחודש..מה זה הזקיק הגדל שוב חמישה ימים מהעלמותו של הזקיק הקודם? למה הe2 עולה ככ כמו בביוץ ומתי אני צריכה לקבל מחזור? 14 יום מהביוץ הראשון או 14 יום מהביוץ הנוכחי? איזה הסבר רפואי יש לדבר כזה?
    לתשובתך אודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בגופיף צהוב פוסט ביוצי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

גילי
    17/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גופיף צהוב פוסט ביוצי

גילי
    20/03/2017

שלום שוב,
    רק רציתי לדעת האם הציסטה הזו תעלם עם קבלת המחזור או שעלי לעשות משהו מעבר?
    תודה רבה לך על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו